Call of Duty

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

R2D2 píše:kua tak ja si to snad nezahraju :) mam furt černou obrazovku s funkčním menu ale to je tak všechno při startu hry to hodí error a šlus :evil:
ovladaču jsem vyzkoušel hafo, přeinstalit directx taky, fastwrite on/off nic neřeší přeinstal hry taky ne neměl někdo stejnej problém?
udělej tohle:
Slezman(CZE) píše:http://forums.devhardware.com/t16419/s.html

I had the EXACT same problem. THIS FIXES IT!!! SPREAD THE WORD!

Copy the PAK files from disc 2 to your PC.
1) Place Call of Duty disc 2 in the CD-ROM drive.
2) Open My Computer.
3) Right-click on the Call of Duty CD and select Open.
4) Open the Setup folder on the CD.
5) Open My Computer again.
6) Open the Call of Duty folder on your hard drive, C:\Program Files\Call of Duty.
7) Copy the MAIN folder from the CD-ROM drive (may have to go into "data" folder) into the Call of Duty folder.
8) If prompted to overwrite files, do so.

!!!!!

takhle se kolega zbavil problému s "mising maps"
Paintsoldier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

COD

Příspěvek od Paintsoldier »

COD je pro mě hra kterou ještě hodně dlouho nepřestanu hrát.A určitě jedna z nejlepších her které jsem gdy hrál.
Jenom můj názor PEACE 8)

Vývojáři vytloukli z Quake3 enginu si myslím co se dalo a oblékli tomu velice slušivý kabátek,který si mě opravdu získal. :o

http://www.klansost.kyklop.cz/
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

to slezman: diky moc vyzkouším to doma snad to bude fungovat :)
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

cus hele jak je to s tim DX 9c muzu ho s klidem instalnout ? :roll:
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Tak sem to dohral. Je to hoodne kratky. Nejdriv sem to dohral na greenhorn a tedka budu jenom pridavat obtiznosti. DOufam, ze to pude i na veteran. Jinak mam z UO celkem dobry pocit. Az to budu parit pres net, tak me od pc nikdo neodtrhne :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ten datadisk me celkem baví, ale je to na muj vkus až moc velky maso, proste totální akce, zadna chvilka oddechu :( Ale je dá se to.

Hlavne ta mise ve vzduchu, ta byla dost slušna, až jsem nechápal, co všechno z toho Q3 enginu jeste vyrvou :o

Btw. bojim se, ze moc dlouhy to fakt nebude, po 2 hodinach jsem nekde v Holandsku, tak uvidíme...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Sentenced píše:Ten datadisk me celkem baví, ale je to na muj vkus až moc velky maso, proste totální akce, zadna chvilka oddechu :( Ale je dá se to.

Hlavne ta mise ve vzduchu, ta byla dost slušna, až jsem nechápal, co všechno z toho Q3 enginu jeste vyrvou :o

Btw. bojim se, ze moc dlouhy to fakt nebude, po 2 hodinach jsem nekde v Holandsku, tak uvidíme...
Jestli se ti nelibilo, ze normal cod je kratky tak toto se ti libit nebude uz vubec :-) Ja sem to 2x zapl, myslel sem ze sem jeste nekde na zacatku a uz byly ty titulky :sad: Na jakou to hrajes uroven???
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Hraju to na tu druhou :oops: Jak rikam, maso je to i tak. Jedno vim ale jiste, takovy MOH:aa jsem hral asi 3x - tohle si dam jednou a nikdy více... :(

Mozna tu misi v letadle si zopaknu, tak fakt prekvapila.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Sentenced píše:Hraju to na tu druhou :oops: Jak rikam, maso je to i tak. Jedno vim ale jiste, takovy MOH:aa jsem hral asi 3x - tohle si dam jednou a nikdy více... :(

Mozna tu misi v letadle si zopaknu, tak fakt prekvapila.
Ja hry hraju vzdycky na nejlehci :oops: (vychutnavam grafiku) a kdyz me ta hra bavi (normal cod) tak to dam na vsechny urovne :)
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Visitors píše:cus hele jak je to s tim DX 9c muzu ho s klidem instalnout ? :roll:
trochu mimo cod, ale prosim....
ja je mam a je to v pohode, stejny jako s 9.0b :)
cod:uo (demo) to vyzaduje.. <- DirectX® 9.0c (not included)>
ASUS F3T
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Taky mam DX9c a jede to v pohode :wink:

Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

tak jse ke me taky dostal United Offensive a vypada to velmi pekne 8-)
...pred chvili jsem slapnul na minu tak si davam pauzu :))
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dohrani hry mi zabralo asi 5 hodin, takze nic moc, ale ta hra je slušná :)

Hlavne za Rusko, je to opravdu totalni masakr a človek jen tak tak stíha ty germany strilet. Je tam nekolik "filmovych" okamziku, škoda, ze je to tak kratky...

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Taky to hodnotim jako skvělou hru, za den dohraný na střední obtížnost a to sem přitom u toho seděl jen odpoledne :)
Je zajímavé že hrací doba se zkracuje a cena hry se drží :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Dzin píše:Je zajímavé že hrací doba se zkracuje a cena hry se drží :lol:
cena za bajt je stejna, akorat ze ty bajty se vyplacaj na vetsi ROZMERY textur misto na jejich pocet (=>vic levelu....) :)
ASUS F3T
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

a boti sa do multiplayeru hodit nedaju?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

tak sem to taky dohral,hra je to pekna,ale strasne kratka...az to hezky neni jak je to kratky :) Rusko je asi nej,no skusim zahrat multiplayer a snad me na trochu dil zabavi... 8-)

2 Infernal : boti tam nejdou dat ;-)
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Taky jsem to dohrál a moc se mi to líbilo, ale jak píšou všichni - moc krátké.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

A za koho sa hra v tom datadisku nemci proti rusom alebo tam je uz aj niekdo iny :?
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

JanoF píše:A za koho sa hra v tom datadisku nemci proti rusom alebo tam je uz aj niekdo iny :?
Vsetci proti nemcom :P ...a nie je to rozdelen na 3 minikampane ... prva za amikov v belgicku, druha za britov v Italii a tretia najlepsia cast za rusov ...nikede v rusku.
Fakt dost kratke ale celkom dobre...hlavne tie boje za rusov...az som bol prekvapeny co zvladne Q3 engine.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“