Dobrý den,
já bych chtěl pořídit počítač domů. Na internet, hry (aby to zvládlo současný hry- většinu, např. od NHL EA SPORTS 2005). Cenově bych se chtěl vejít do 20tisíc. A mělo by to být komplet i s monitorem, repro, modem atd.
Vím že 20tis. není na dnešní dobu moc, ale pokuste se mi pomoc. Jsem z PCE kraje, takže to chci koupit někde poblíž a komplet najednou, ne po komponentech, protože nejsem přes počítače nějakej machr. Samozřejmě ta cena není přesně do 20tis, třeba nějaká ta koruna navíc se někde najde. Koukal jsem už na předchozí příspěvky, tak se psalo o OKCOMPUTERS.CZ (Pardubice), tak třeba od nich, nebo pokud máte nějakou jinou firmu z Pardubicka, Chrudimska.
Za odpovědi předem díky.
Poraďte koupí kompletní sestavy
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- tomygo
- Začátečník
-
- Slezman
- Středně pokročilý
ježiš tak se inspiruj tím threadem to sem se tam je.al zbytečně?
to se mi snad jenom zdá, do prčic.
na kompl s monitorem a repro do 20 000 zapomeň
to se mi snad jenom zdá, do prčic.
na kompl s monitorem a repro do 20 000 zapomeň
fakt neni zač. jestli to je ftip, tak se ti povedtomygo píše:Za odpovědi předem díky.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Shit
- Odborník PCT
Re: Poraďte koupí kompletní sestavy
Trabanta přes 300km/h jezdit asi nenaučíš (obrazně řečeno) Buď levnej a nebude stíhat, nebo musíš dalších 15-20k přitlačit. Nebo kompromis okolo 30k....tomygo píše:Dobrý den,
já bych chtěl pořídit počítač domů. Na internet, hry (aby to zvládlo současný hry- většinu, např. od NHL EA SPORTS 2005). Cenově bych se chtěl vejít do 20tisíc. A mělo by to být komplet i s monitorem, repro, modem atd.
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
- Slezman
- Středně pokročilý