Poraďte koupí kompletní sestavy

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
tomygo
Začátečník
Začátečník

Poraďte koupí kompletní sestavy

Příspěvek od tomygo »

Dobrý den,
já bych chtěl pořídit počítač domů. Na internet, hry (aby to zvládlo současný hry- většinu, např. od NHL EA SPORTS 2005). Cenově bych se chtěl vejít do 20tisíc. A mělo by to být komplet i s monitorem, repro, modem atd.

Vím že 20tis. není na dnešní dobu moc, ale pokuste se mi pomoc. Jsem z PCE kraje, takže to chci koupit někde poblíž a komplet najednou, ne po komponentech, protože nejsem přes počítače nějakej machr. Samozřejmě ta cena není přesně do 20tis, třeba nějaká ta koruna navíc se někde najde. Koukal jsem už na předchozí příspěvky, tak se psalo o OKCOMPUTERS.CZ (Pardubice), tak třeba od nich, nebo pokud máte nějakou jinou firmu z Pardubicka, Chrudimska.

Za odpovědi předem díky.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ježiš tak se inspiruj tím threadem to sem se tam je.al zbytečně?

to se mi snad jenom zdá, do prčic.
na kompl s monitorem a repro do 20 000 zapomeň
tomygo píše:Za odpovědi předem díky.
fakt neni zač. jestli to je ftip, tak se ti poved
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Poraďte koupí kompletní sestavy

Příspěvek od Shit »

tomygo píše:Dobrý den,
já bych chtěl pořídit počítač domů. Na internet, hry (aby to zvládlo současný hry- většinu, např. od NHL EA SPORTS 2005). Cenově bych se chtěl vejít do 20tisíc. A mělo by to být komplet i s monitorem, repro, modem atd.
Trabanta přes 300km/h jezdit asi nenaučíš (obrazně řečeno) :sad: Buď levnej a nebude stíhat, nebo musíš dalších 15-20k přitlačit. :o Nebo kompromis okolo 30k.... :oops:
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Jo přesně tak, kdybys dával 20k jenom do casu tak by to šlo, ale ještě monitor a repro... :stupid:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jak jsem už psal navrchu inspirace je zde:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=19045&start=0

:jaw:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“