Genius Video Wonder Pro III
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Genius Video Wonder Pro III
Nejde mi zvuk u tohoto tuneru, pouzivam FLY2000 2.38b. Instalaci sem provadel s pomoci navodu na volny.cz/blizzardsweb, pak sem projel i nastaveni (vsechno mam tak je na obrazcich), ale zaboha nemuzu pustit zvuk. Ticho jak u Tv tak u FM... Kabl do zvukovky je pripojen, reproduktory jsou zapnute
Co jsem asi mohl prehlednout? 
\( ^_^)Λ(^_^ )/
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je zajímavé. Podívej se do mixéru, jestli náhodou nemáš ztlumený audio vstup. Případně vyzkoušej jinej soft.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- wallot
- Středně pokročilý

-
mas to propojene se zvukovkou tim kratkym kabelem? pokud ne musis v audio nastaveni flytv zapnout "zpracovat zvuk pres dma" pokud to propojene mas musis mit zaplej Line In na zvukovce
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak já se přidám... Mám tu podobnej problem, ale jinej
Asi tak před 3mi týdny se mi z ničeho nic začal ztlumovat "wave" zvuk v ovladači hlasitosti. A může za to tuner, jelikož, než ho pustim tak je všechno ok, zapnu televizi, vypnu televizi a je ztlumeno. A at se stavim na hlavu jak chci, tak nevim co s tim
btw: bráchovi to dělá to samý, ale stalo se mu to asi o dva tejdny dřív, jediný co jsme asi stejnýho za poslední dobu nainstalovali je SiSoft SP2b, jinak nic.
btw: bráchovi to dělá to samý, ale stalo se mu to asi o dva tejdny dřív, jediný co jsme asi stejnýho za poslední dobu nainstalovali je SiSoft SP2b, jinak nic.
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to Adamsquare:
http://www.volny.cz/blizzardsweb/hardwa ... onder4.htm
V nastavenich na karte Audio jsou dva checkboxy: Ulozit audio pri ukonceni a Ztlumit vybrany zdroj pri ukonceni. Nemas nektery z nich zatrzeny?
http://www.volny.cz/blizzardsweb/hardwa ... onder4.htm
V nastavenich na karte Audio jsou dva checkboxy: Ulozit audio pri ukonceni a Ztlumit vybrany zdroj pri ukonceni. Nemas nektery z nich zatrzeny?
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: