Server nepodporuje TLS
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Server nepodporuje TLS
Tohle mi někdy napíše OPERA, při pokusu odeslat mail. Ví někdo co s tím?
Bathory
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Lolita
- Černá karta

- Kontaktovat uživatele:
- Borg
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to v nastavení, v položce "zabezpečení" (úplně dole), tam je tlačítko "Bezpečnostní protokoly". Tam jde TLS vypnout.Bathory píše:Teda, že bych někde zapínal šifrování si nepamatuju, nevíš, kde to hledat?
Nicméně maily posílám pomocí Opery často a ještě se mi tohle nestalo.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Server nepodporuje TLS
Bathory píše:Tohle mi někdy napíše OPERA, při pokusu odeslat mail. Ví někdo co s tím?
V IE je to Nástroje/Možnosti netu/karta Upřesnit/Zabezpečení - používat protokol 1.0
Když jsem prováděl reinstalace a opravy IE, tak to tam vyhodilo protokol SSl 3.0, kvůli kterýmu nešlo jít na některé weby s vyšším zabezpečením (školní servery, bankovnictví). Možná ti Opera udělala něco podobnýho, takže se do podobných míst zkus podivat.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)