Server nepodporuje TLS

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Server nepodporuje TLS

Příspěvek od Bathory »

Tohle mi někdy napíše OPERA, při pokusu odeslat mail. Ví někdo co s tím?
Bathory
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

no operu sice nemam, ale zkus nekde vypnout neco jako vyzadovat sifrovani bo tak neco ...
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Teda, že bych někde zapínal šifrování si nepamatuju, nevíš, kde to hledat?
Bathory
Lolita
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lolita »

Bathory píše:Teda, že bych někde zapínal šifrování si nepamatuju, nevíš, kde to hledat?
heh sory, fakt ne, operu uz nepouzivam fakt dlouho, ale tls je sifrovani (nebo snad nekej certifikat bo tak neco, kazdopadne neco se zabezpecenim ...) ...
tak me napadlo ze by to mohlo pomoct no(:
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Bathory píše:Teda, že bych někde zapínal šifrování si nepamatuju, nevíš, kde to hledat?
Je to v nastavení, v položce "zabezpečení" (úplně dole), tam je tlačítko "Bezpečnostní protokoly". Tam jde TLS vypnout.
Nicméně maily posílám pomocí Opery často a ještě se mi tohle nestalo.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Server nepodporuje TLS

Příspěvek od CROSS »

Bathory píše:Tohle mi někdy napíše OPERA, při pokusu odeslat mail. Ví někdo co s tím?

V IE je to Nástroje/Možnosti netu/karta Upřesnit/Zabezpečení - používat protokol 1.0

Když jsem prováděl reinstalace a opravy IE, tak to tam vyhodilo protokol SSl 3.0, kvůli kterýmu nešlo jít na některé weby s vyšším zabezpečením (školní servery, bankovnictví). Možná ti Opera udělala něco podobnýho, takže se do podobných míst zkus podivat.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“