Richard Burns Rally

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

všichni je už aspoň jednou odljeli, ale protože jsou v codemasters dementi a neudělali jednoduchý přehled historie výkonů, je vidět pouze aktuální sezona, aspoň tak mi to říkal Killmistr
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Dr.Evil píše:jak sem psal - po práci na to vlítnu, ale podle toho jak mě jde škola, tak budu bezkokurenčně nejhorší.Je mě divný že ještě nikdo neodjel všechny rz.
ale ja verim ze uz to maji lidi odjete... jen treba ted jezdi dle nalady a podle toho updatuji casy... ja uz mam vsechny odemcene ponevac jsem projel sampionat zatim na prvni obtiznost a ted se drtim na nejtezsi. desna bolest :oops:
jinak zacatky ve skole mel asi kazdy krusne... ja si to tam tez prozil. testy jako skandinavska otocka ci jak by se to dalo prelozit jsem si nazval spis jako skandinavska demolice... proste chce to praxi a hlavne fakt davat pozor co rika ten spolujezdec a potom "cist" trat pohledem a uvedomit si ze nejde o to zajet nejvyssi rychlost na trati ale drzet tempo pri kterem to neznicim a jedu po ceste.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Tak zaprvé to chce slušnou grafiku, já na fx5200 v rozlišení 640x480 mám 20-30 fps... :(
Jinak jsem zvědavej kdy dám tu závěrečnou zkoušku ve škole... :roll:
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Peter Dalajka
Nováček
Nováček

Nedaří se mě znovu rozjet RB rally

Příspěvek od Peter Dalajka »

Hra běžela naprosto bez problémů až do doby, kdy jsem sformátoval HDD. Nově jsem nainstaloval Windows XP, nové ovladače-ATI,VIA,DirectX 9.0c, nainstaloval jsem hru a po načtení vyběru profilu počítač vytuhl. Windows jsem preinstaloval ješte jednou,ale problém se opakoval. zkoušel jsem i starší verze ovladačů (používám nejnovější), ale nic se nezměnilo. Naprosto to nechápu.Zkošel jsem i starší directX-nic se nezměnilo.
Moje sestava: Sempron 2200+,Shuttle AK35 GT2, Radeon 9600Pro 768MB Ram.

Jo a ještě jsem zapměl zmínit jednu věc. Jakmile při načítání hry zmáčknu CTRl+ALT+DEL vyhodí mě to do Windows, ale hra běží minimalizovaná. Ale NEZATUHNE! Jde slyšet hudbu která se nezasekne. Maximalizovat okno už samozřejmě nejde-zůstane černé.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Slezman(CZE) píše:jebe se mi to úplně. V Anglii mi to vždy někde zadrhne zvuk a kompletní reset, některé tratě (Francie) projedu v pohodě vícekrát ale pak to stejně udělá. Taky mi to udělala TOCA2onlinedemo.
takže mi to píše toto:
http://www.squadraneggra.wz.cz/rbr_error.jpg

nevite, čim to může být??
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

Tak tento screen jsem už taky párkrát viděl. Dělalo mi to když jsem měl svojeho athlona oc na 2600+ a více (u některých her), už to nedával ani s napětím 1,85V. Tak možná jestli máš taky přetaktováno tak zkus trochu snížit frekvenci nebo zvýšít napětí :? Možná, že to tím není, čerpám ze svojí zkušenosti. :?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

bohužel, nic není oc :(
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Tak sem dneska trochu poupravil některý časy a některý jsem tam dal, aby tam aspoň něco bylo...trénuju jak vzteklej...
A co Vy? Jak jste na tom?
Koukejte se zlepšovat a doplňovat časy ať se mám proč hecovat :lol: :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

No já momentálně zápasím s francii. Je to vcelku masakr, stačí jen nepatrně více sešlápnout brzdu a jsem ve smyku...:lol:
Ale jak koukám tak VictimCZ je ve francii opravdový machr :oops:
4Roxyman: už se lepšíš, čím dál tím víc!
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jsem se chtěl jen zeptat, ty časy, co tam dáváte, jsou opravdu z rozjeté rally? Mám na mysli ty časy na přeskáčku, protože jestli je to z Quick Rally, tak je to samozřejmě o ničem...

Hlavně VictimCZ

stačí při horší obtížnosti, aby ti tam šoupli 2x za sebou déšť a desítky sekund jsou do pr.ele i bez bouraček...

u quick si může člověk dát good conditions, odpadá poškození z předchozí rz atd atd. srovnání o ničem
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Slezman(CZE) píše:jsem se chtěl jen zeptat, ty časy, co tam dávaátem, jsou opravdu z rozjeté rally? Mám na mysli ty časy na přeskáčku, protože jestli je to z Quick Rally, tak je to samozřejmě o ničem...

Hlavně VictimCZ
Vždyť jsme to říkali, že je to asi jedno...já tam dávám takový mix, ale většina je z celého seriálu rally....stejně jsou jinak zamčený, takže ten šampionát stejně jet musíš...
Ale asi by nebylo od věci ty časy rozdělit....např. jak to píše BOMBA...do závorky píše časy z quick rally. To mi přijde jako spravedlivé a dá se porovnávat jak kdo jezdí, když nemá šanci na opravu...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Roxyman píše:Ale asi by nebylo od věci ty časy rozdělit....např. jak to píše BOMBA...do závorky píše časy z quick rally. To mi přijde jako spravedlivé a dá se porovnávat jak kdo jezdí, když nemá šanci na opravu...
jj, psát to v závorce je myslim jediná šance, jak to psát fér a zároveň nemít v tom bordel...
jinak můj hw problém bohužel trvá a já tím pádem nehraju... :sad:
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Slezman(CZE) píše:jsem se chtěl jen zeptat, ty časy, co tam dáváte, jsou opravdu z rozjeté rally? Mám na mysli ty časy na přeskáčku, protože jestli je to z Quick Rally, tak je to samozřejmě o ničem...

Hlavně VictimCZ
neni to o nicem... takhle dopadnes taky az odjedes sezonu i na championa. a odemknes vsechny auta. pak budes jezdit na co mas naladu. tim nerikam ze s tebou nesohlasim jen urcite neni treba hned poustet siru a plameny staci v klidu rict ze bys to rad oddelil. ja jsem pro. :wink: jen me mrzi zes to nerekl drive kdyz jsem jel sezonu na nejtezsi. takze budu sama zavorka. ale udelam to neni to pro me problem to poupravit. a aspon si muzu zajet sezonu potreti s nejakym duvodem. nemam zajem tady delat atmosferu ze neco neni "fer" jen kvuli casum v zavorkach. verim ze casem u jezdeni singl stazi skonci vsichni. ono ty casy cele rally toho moc nereknou kdyz ma kazdy jine pocasi.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

Bomba píše:
Orist píše:zdravim,potrebuju poradit,nainstaloval sem si demo RBR a pri spuseni mi nabehne jen intro a pak hned chybova hlaska http://vtipalek.rwm.cz/ostatni/rbr.JPG
nevite cim to muze bejt??
//ovladace na grafiku mam nejnovejsi
Problém je v tvojí grafice. Tato gamesa vyžaduje podporu pixel shaderu a GF4 MX pixel shadery nepodporuje. Dá se to ošetřit nějakým programem, ale nevím jak to bude vypadat ...
podpora pixelshaderu: GF3Ti,GF4Ti a vyšší, ATI 8500 a vyšší.
ten program jak mi tu bylo receno je 3DAnalyze ale nejak vubec nevim jak to spravne nastavit,ulozit... ma s tim nekdo zkusenosti?? :oops:
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

Docela se mě povedlo zajet Fraizer Vells :) ... Naproti tomu mně nějak nejde zajet Harwood Forest :( ... Chtěl jsem porazit Bombu a VictimaCZ, ale zatím na to nemám. Asi se budu muset víc snažit :twisted:... Teď mě čeká Francie. Moc se mě do toho nechce. Zase v liáku :( ...
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Killmistr píše:Docela se mě povedlo zajet Fraizer Vells :) ... Naproti tomu mně nějak nejde zajet Harwood Forest :( ... Chtěl jsem porazit Bombu a VictimaCZ, ale zatím na to nemám. Asi se budu muset víc snažit :twisted:... Teď mě čeká Francie. Moc se mě do toho nechce. Zase v liáku :( ...
No tak já si dal novej šampionát....ze začátku docela dobrý...neříkám nejlepší, ale nějak se to dalo....V Japonsku jsem se oproti minulému šampionátu výrazně zlepšil...Finsko je asi jen o zvyku a přijde mi v celém šampionátu jako jakési zpestření a zaroveň nutné zlo, které se musí odjet...to klouzání není zrovna nejrealističtější...
Teď jsem dokončil USA (pršelo v každé eRZetě :sad: ), ze začátku jsem ještě doufal ve změnu počasí a nazul medium gumy...špatné časy a havárky na sebe nenechali dlouho čekat.. :( . Na zbylé eRZety jsem už nazul čistě pneu na mokro....jaké bylo ale moje překvapení když v poslední eRZetě svítilo sluníčko a po mokru ani památka... :sad: . Takže celkově USA zklamání...nepřálo mi počasí...
Chtěl jsem si vylepšit bilanci alespoň ve Francii....jenže...hle zase déšť...
Ale s mokrejma pneumatikama to docela jde...nesmí se teda šlapat moc na brzdu, neboť okamžitě následuje smyk a sjetí z cesty nebo mraky kotrmelců....Ale už si dávám bacha...a docela se držím...řekl bych že jsem lepší na mokru než na suchu...
Jinak se do toho dost zažírám...Citlivá práce prstů, kterou by mi mohl závidět leckterý profesionální pianista je toho důkazem :lol: ...

Podělte se taky o zážitky....ať je co číst...

Jinak sem si stahoval nový skiny z : BLACKHOLE MOTORSPORT
Jsou tam fakt povedený kousky, zatím jsem zkoušel např. tyhle :
Peugeot 206 ten je z dílny ňákejch českejch nadšenců...posuďte sami, perfektní práce! :wink:
Nebo tenhle je taky povedenej : Hyundai , nebo tenhle : Lancer.
No je toho tam mraky....např. realistické kokpity...atd. atd....Ale to už asi víte, co? No tak třeba to pomůže těm co něco podobnýho schánějí :wink: :roll: .
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

OUU :shock: zkoukněte tenhle replay http://www.bhmotorsports.com/download/7393 :shock:
Tak ještě mi chybí 10 sekund! :oops: :lol:
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

poradte nekdo jak to mam spustit s pomoci toho 3DAnalyze pls ....
Killmistr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Killmistr »

doplnil jsem Francii
a taky novou položku "Pohled", ja používám pohled z kabiny auta...
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=189902#189902
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no tak jsem to taky zkusil, Francie mi jede v pohodě, takže ji jedu na Quick Rally , výsledky hrůza, ale baví mě to. Kromě RZ1 jsem všude využil pomoc lidí okolo, takže rezerva pro zlepšení určitě je.
Mějte ale trošku nadhled, dal jsem tam ty výsledky taky proto, aby z vás normální lidi neměli trauma 8)
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=195822#195822
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“