Rome: Total War

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Dark100 píše:Lučištníky můžeš mít až myslím máš CITY... bez nich se celkem potrápíš... :)
btw....to znamená až dobudu nějaké cizí město?....bez nic mě to totiž vůbec nebaví... :wink:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Ne to když ve svém městě dosáhneš x počtu lidí a pak si postavíš nějaké guverneské sídlo nebo co to je v tom městě, a pak se ti spřístupní nové budovy a tím samozřejmě jednotky

A u toho města je napsané i kolik potřebuješ obavatel na další "level" tvého města :wink:
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Dark100 píše:Ne to když ve svém městě dosáhneš x počtu lidí a pak si postavíš nějaké guverneské sídlo v tom městě nebo co to je, a pak se ti spřístupní nové budovy a tím samozřejmě jednotky

A u toho města je napsané i kolik potřebuješ obavatel na další "level" tvého města :wink:
přesně tak, město má asi 4 nebo 5 úrovní takovýhle upgradů, na každý úrovni se dají stávající budovy vylepšit. když máš otevřenej scroll města, vlevo je nenápadný tlačítko který ukáže technology tree :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

díky :oops: ...jak říkám, chce to češtinu... :(
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Roxyman píše:díky :oops: ...jak říkám, chce to češtinu... :(
nee, není to zas tak složitý, všechny hlášky se časem opakujou takže se to dá najet :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mno právě jsem v praxi provedl test účinku jízdy. proti mě šly hordy řeckých kopiníků zformovaný do falangy - čelní útok by byla jasná sebevražda. obešel jsem je a napadl zezadu. po pár sekundách bylo po bitvě 8)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Jelikož jsem nemocnej, tak sem to pařil do pěti do rána a dobyl jsem celou Gálii....teď jdu na Španěly!

Otázka: jak se dají udělat (když umřou věkem) další velitelé?

Teda pokud to jde a není to jen o tom až zestárnou moji potomci....
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Roxyman píše:Jelikož jsem nemocnej, tak sem to pařil do pěti do rána a dobyl jsem celou Gálii....teď jdu na Španěly!

další velitelé jdou buď vyrobit přirozenou cestou ( :-D )

a nebo se automaticky nabízejí k adopci vojáci kteří nějak projevili svoje schopnosti
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

zombux píše:
Roxyman píše:Jelikož jsem nemocnej, tak sem to pařil do pěti do rána a dobyl jsem celou Gálii....teď jdu na Španěly!

další velitelé jdou buď vyrobit přirozenou cestou ( :-D )

a nebo se automaticky nabízejí k adopci vojáci kteří nějak projevili svoje schopnosti
takže prostě....jednou za čas se někdo vyvrbí... :)

Dá se dobýt město dřív než za 6 tahů obléhání...??
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Roxyman píše:Dá se dobýt město dřív než za 6 tahů obléhání...??
když máš v armádě katapulty, můžeš rovnou vzít hradby ztečí. jinak musíš město oblehnout (to asi děláš), a postavit obléhací stroje (to trvá minimálně jeden tah, podle toho kolik strojů stavíš). příští tah když se stroje postaví, můžeš zaútočit :) jak snadné milý Watsone :)
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

jj, ujž jsem na to přišel... :wink:
Pomalu se do toho dostávám.... :roll:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Roxyman píše:jj, ujž jsem na to přišel... :wink:
Pomalu se do toho dostávám.... :roll:
mno já asi taky... hraju za Scipiony. už mi patří celá Afrika kromě dvou saharských provincií, Sicílie, pak hlavní město jižně od Říma, celej Egypt až do Arábie, celá Malá Asie, aktuálně jsem dobyl Chersonnésos a chystám se zaútočit na Arménii a dobýt Mezopotámii :twisted:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jinak důležitej poznatek - každej národ kterej v kampani porazíš nebo je prostě poraženej a zničenej, se ti přidá do kampaní, takže ze začátku máš možnost kampaně jen za 3 římský rody plus Galy, a postupně si můžeš odemykat všechny národy.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mno, tak jsem asi dojel... jak se mi dařilo, tak mi nakonec senát přikázal popravit vlastního vůdce, a pak znova... znamená to že už to lepší nebude. poštval proti mě obě zbývající rodiny, teď to bude zlý :( nedá se obchodovat
Dark100
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark100 »

Tak to i celkem naštve....
i7 12700F|ASUS TUF GAMING B660-PLUS|Kingston Fury Beast DIMM DDR4 32GB 3200MHz|Gainward RTX 5080 Phoenix
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

zombux píše:mno, tak jsem asi dojel... jak se mi dařilo, tak mi nakonec senát přikázal popravit vlastního vůdce, a pak znova... znamená to že už to lepší nebude. poštval proti mě obě zbývající rodiny, teď to bude zlý :( nedá se obchodovat
asi jsi byl moc velký usurpátor :lol: .
Né vážně, jak se Ti to povedlo?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Roxyman píše:
zombux píše:mno, tak jsem asi dojel... jak se mi dařilo, tak mi nakonec senát přikázal popravit vlastního vůdce, a pak znova... znamená to že už to lepší nebude. poštval proti mě obě zbývající rodiny, teď to bude zlý :( nedá se obchodovat
asi jsi byl moc velký usurpátor :lol: .
Né vážně, jak se Ti to povedlo?
to je standartní vlastnost hry - po určitý době úspěšnýho hraní se ti ukáže okno, že jseš oblíbenej mezi římským lidem a že bys měl táhnout na Řím a stát se císařem... zároveň jde tvoje karma mezi senátory dolů a začnou ti přikazovat sebevraždu vlastního vůdce. to je konec přátelství se senátem :)

mám rozehranou ještě jednu kampaň za Bruty, hned kousek po začátku mě kvůli nějaký zámince (nebo erroru programu) senát prohlásil za zrádce, tak jsem zrubal všechny ostatní Římany a s tímhle problém nemám :-D

jinak začal jsem kampaň za Egypt, není to zlý, vůbec to není zlý 8-)
ViDeK
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

výkon

Příspěvek od ViDeK »

Jaká vlastnost v nastavení má největší vliv na výkon? Vim, neni to nijak hw náročný, ale neřikejte, že když dáte 20 pluků slonů po 72 mužích proti 20*240 vesničanům, tak to netrhá...
----
ViDeK
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tipl bych si anti-aliasing. taky sniž detaily vojáků, trávu... to prostě v bitvě nepotřebuješ
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

když mám port tak semi vytvoří cesta (obchodní?) k jinému, dá se jich vytvořit víc?(těch cest z jednoho portu) a jak?platí se za postavené budovy?co byste poradily abych měl co nejvíc funfníků :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“