Moja zostava je zakladna doska Abit AN7, CPU Athlon XP1800, Chladic mam Titan CU5TB.
CPU som pretaktoval na FSB-141 a volzez som dal 1,87.
Je to mozne ???
//pavel.minarik> upraven název threadu
Moderátor: morke

super chladenie...tovr1203 píše:Já bych tomu i věřil, mě se teplota v klidu pohybuje mezi 20-25°C, při zátěži mi to stěží vyjede na 31°C.

a co jako? já mám zas WT -----> AC Super Silent 4 Pro, tzn. nasávám vzduch 24.1 °C přesně. idle jedu na 32°C, load 56°C.tovr1203 píše:K té mojí teplotě. Koukal jste někdo do mého podpisu, co tam mam za větráčky? Asi ne. A ty teploty mam zjištěný pomocí CPU Cool ver.7.3.1 a BIOS mi ukazuje tu samou teplotu CPU.

JJ, ale musíš si dávat pozor aby jsi se jazykem nedotkl pasivu jinak se ti tím mrazem přilepíDr Meduza píše:treba v iglu
Jde o to, že třeba některé desky maj to čidlo na blbím místě (přeba ASUSy) a ukazujou o 5-12° míň, ale ty ho máš spíš úplně dosra...tovr1203 píše:K té mojí teplotě. Koukal jste někdo do mého podpisu, co tam mam za větráčky? Asi ne. A ty teploty mam zjištěný pomocí CPU Cool ver.7.3.1 a BIOS mi ukazuje tu samou teplotu CPU.

No chtělo by to spíš, přesnej digitální... Nebo zkus normál na měření horečky, ale pozor, aby to nevyletělo moc přes 42tovr1203 píše:Samozřejmě jsem zkoušel i klasický test teploty (ruka) a neodhad bych to ani na těch 20. Asi dam do skříně venkovní teploměr, abych měl jednou provždy jasno. Mimochodem po zapnutí mi to ukazuje 19°C.

ten teplomer tam dej, zcela urcite budes mit po pulhodine v case min 25. A pak je asi jasné, že i při idle za pasivem a pastou asi bude více, že?tovr1203 píše:Samozřejmě jsem zkoušel i klasický test teploty (ruka) a neodhad bych to ani na těch 20. Asi dam do skříně venkovní teploměr, abych měl jednou provždy jasno. Mimochodem po zapnutí mi to ukazuje 19°C.