TV - karta Leadtek
- Gomeznuno
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
TV - karta Leadtek
Chci si koupit TV tuner Leadtek WinFast TV 2000 XP EXPERT, PCI, FM a TV stereo, PIP, TXT ma s nim nekdo zkusenosti- dobry i spatny??
diky
diky
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ludwa
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
nemy film aneb historie se opakuje
Tez jsem si poridil vyse zminenou TV kartu, ovsem nepodarilo se mi ozvucit TV vysilani. Radio funguje naprosto korektne. Prohledal jsem asi 101,5x veskera nastaveni, nikde jsem neporidil. Ma nekdo jakoukoliv Idee co vcil?
Ludwa
Ludwa
- Butch
- Středně pokročilý
Re: nemy film aneb historie se opakuje
Používáš software dodaný s kartou nebo jiný?Ludwa píše:Tez jsem si poridil vyse zminenou TV kartu, ovsem nepodarilo se mi ozvucit TV vysilani. Radio funguje naprosto korektne. Prohledal jsem asi 101,5x veskera nastaveni, nikde jsem neporidil. Ma nekdo jakoukoliv Idee co vcil?
Ludwa
Já používám s mojí DScaler. Funguje bez problémů. Stabilněji než orig. soft.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- dysmusax
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nemy film aneb historie se opakuje
Dneska jsem si ji pořídil a měl jsem stejný problém. Naladil jsem obraz, ale místo zvuku se ozývalo jen šumění. Nakonec stačilo nastavit jiné pásmo (PAL D) a zdroj (ANTENNE).Ludwa píše:Tez jsem si poridil vyse zminenou TV kartu, ovsem nepodarilo se mi ozvucit TV vysilani. Radio funguje naprosto korektne. Prohledal jsem asi 101,5x veskera nastaveni, nikde jsem neporidil. Ma nekdo jakoukoliv Idee co vcil?
Ludwa
- Ludwa
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Pouzivam originalni soft, naladeno na Pal D, zdroj antena. Budu ted ale preinstalovavat system, tak se to treba, da-li Bill, rozbehne. Da se sehnat alternativni ovladac? Popripade kde?
MSI KT6 Delta FISR, Athlon 2500+, 1x512 400MHz Ram, 80 GB SATA Maxtor, DVD Combo Teac 16/48/24/48, SB Audigy 2, Hercules Radeon 9200, Leadtek Winfast 2000 Expert, AOC 9A+, Genius 5.1 Home Theater
- chiefak
- Nováček
-
- jerzy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: TV - karta Leadtek
Kartu mám asi rok s jede v pohodě, jenom mám takový problém s obrazem asi kvůli taktu procu. Obraz se sice naladí OK, ale trochu líta, přitom žádné zrnění ani nic podobného, neumím to pořádně popsat. Nevíte čímn to může být?? Myslel jsem že jde o takt FSB ale asi to v tom nebude.Gomeznuno píše:Chci si koupit TV tuner Leadtek WinFast TV 2000 XP EXPERT, PCI, FM a TV stereo, PIP, TXT ma s nim nekdo zkusenosti- dobry i spatny??
diky
Mám doma Suzku
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- jerzy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: