WI-Fi NET super,ale nahle nelze stahovat (napr. trailery)

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
vd
Nováček
Nováček

WI-Fi NET super,ale nahle nelze stahovat (napr. trailery)

Příspěvek od vd »

Zdar vsici.Prave sem si nechal zavest doma internet. Prez jiz zde tolik prodiskutovavane Wi-Fi. Po odchodu techniku sem se pokusil neco stahnout, byl to trailer na hru. Pohoda! Vse slo OK. Pak sem ale vecer chtel neco stahnout a ouha. Nemam pry opravnení k otevreni!! U Opery to bylo "This object has been blocked." Pred tim sem zakazal zobrazovani vyskakovacích oken. Po teto chybe sem v nastavení internetu ve svych XP nastavil na tovarní nastaveni. Aktualizace se mi bez problemu stahly a nainstalovali, ale nic jineho neslo dale stahnout! Poradte mi, cim by to asi mohlo byt! Rano jeste ucinim jeden pokus. Pro informaci, mam AVAST HOME, plnou vezi a take ZONE ALARM PRO,take plnou verzi-mimochodem sem od nej casto tazan na povoleni zapisu.
Moc prosim o pomoc!!!! 8) 8) DJ" 8) 8)

Dodatek: pri kliknuti na nazev stahovaneho(na Doupeti) se mi ukaze stranka s chybou HTTP 403(Zakazano) V tom bude asi haček! Co mam nastavit, aby to bylo OK?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

vypni vsetky firewally, ak nepomoze tak zavolaj isp ci to neblokli :(
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

moze to byt aj tym, ze ked chces nieco loadnut z netu, napr to doupe, alebo slunecnice. pouziva protokol ftp, a najskor ho mas zakazany, bud v FW alebo u ISP,, niektory ISP to robia velmi radi :x
Takze fw vypni a skus potom,ak nie tak zavolaj ISP a poriadne ho do**b :-D
Alebo ak mas doma Linux, co sa bootuje z cd, napr Knoppix, spusti a s kus net s nim, nieco loadnut,, a az potom do**b ISP 8-)
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

Vetsina problemu, ktere tu popisujes se IMHO tyka toho, ze nejsi na te ktere strance autorizovany. S tvym pripojenim to nema nic spolecneho!
Toshiba Tecra A6
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

Ako nemoze mat autorizaciu, ked chce loadovat z obyc serverov? to aj tam treba? :?
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

No možná to pro tebe bude smrtící šok, ale je to tak.
Toshiba Tecra A6
vd
Nováček
Nováček

Příspěvek od vd »

No jasne, tusil sem, ze to bude asi tezko internetovym spojenim. A jeste upresneni, to nastaveni se tyka pouze FW, ci se muze jednat o neco v nastaveni bezpecnosti pripojeni nych XP? Jinak se na to mrknu, hned a uvidim. Pro poradek mi neslo stahnout, kdyz se zobrazila samostatna stranka (DOUPE), ale v GAMESTARU slo vse OK (zobrazila se mi primo nabidka stazení, ne prez jinou vyskocivsi stranku! 8) 8) DJ" 8) 8)
AMD Athlon XP 2400+, GeForce FX 5600 PIXELVIEW , 512MB (DDRPC333MHz) VIVO(325/550@335/550) , WD Caviar 80GB 7200ot. (bufer 8MB) ,Teac CD-RW W552 + Teac DV 516D, WIN XP Prof. AOC 19"
vd
Nováček
Nováček

Příspěvek od vd »

STOP!!! Vse vyreseno, delal to ten Zone Alarm.Ovsem, ihned po jeho vypnuti se mi usidlil v PC VIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nastesti mam jeste Awasta a ten ho ihned smaza! Takze diky vsem a muzete tohle tema smazat:DIKY! 8) 8) DJ" 8) 8)
AMD Athlon XP 2400+, GeForce FX 5600 PIXELVIEW , 512MB (DDRPC333MHz) VIVO(325/550@335/550) , WD Caviar 80GB 7200ot. (bufer 8MB) ,Teac CD-RW W552 + Teac DV 516D, WIN XP Prof. AOC 19"
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“