Leadtek WinFast TV 2000XP Expert-nekvalitni zvuk

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
tonys
Nováček
Nováček

Leadtek WinFast TV 2000XP Expert-nekvalitni zvuk

Příspěvek od tonys »

Zdar, mam problem s TV kartou GK Leadtek WinFast TV 2000XP Expert, konkretne s kvalitou zvuku pri ukladani videa.
Na karte nastavim kvalitu video formatu od MPG 1 az po DVD, audio codec Mpeg 1 audio layer II, konfiguraci audio bitrate: 224kbps, coz je sice nadherne, ale ve vysledku je zvuk nekvalitni na urovni asi 32kbps, a napr winamp v datovem toku pise neco jako 69H...Chtel bych to obcas pouzit na digitalizovani videa z analogove kamery, nevi nekdo cim to muze byt ?
ten zvuk se neda pouzit.
Na karte jsem nastavoval snad vsechny mozne kombinace :sad:

dik moc za radu:
tonys@post.cz
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jestli myslíš takový to praskání tak to dělalaj starší drivery. Dej nový drivery jak na tu TV kartu tak na zvukovku. Taky mi to dělalo pak sem dával nový drivery a přestalo to, ale měnil sem jak u TV tak u zvukovky a desky tak nevím jakýma to konkrétně bylo.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
tonys
Nováček
Nováček

praskani ne

Příspěvek od tonys »

Dzin píše:Jestli myslíš takový to praskání tak to dělalaj starší drivery. Dej nový drivery jak na tu TV kartu tak na zvukovku. Taky mi to dělalo pak sem dával nový drivery a přestalo to, ale měnil sem jak u TV tak u zvukovky a desky tak nevím jakýma to konkrétně bylo.

neni to praskani, je to jak kdyz neco nagrabujes nizkym datovym tokem, takove orezane frekvence, poloozveny a tak..
pritom je tam nastaven tok 256
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No přesně to sem myslel, ona je to známá věc dokonce kdybys tady hledal tak to najdeš! Bude to těma driverama. Zkus to v jinym compu ,ale bude to ono.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“