Jak nastav. port pro ICQ aby šlo příjimat soubory ??

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Vizi
Začátečník
Začátečník

Jak nastav. port pro ICQ aby šlo příjimat soubory ??

Příspěvek od Vizi »

Zdarec neví někdo jak nastav, správně Port v Routru tak aby šlapalo ICQ a mohl sem přijímat soubory od někoho kdo mi pošle např.MP3 :wink: ??( jsem na Wifi připojení a sme 3 uživatelé ve vnitřní siti na jedné IP )
Nev. si s tim rady akorád vím ,že se musi nastav Virtual server ,ale nev co tam zadat do Single a Range / Port Number :wink: nebo jestli se musi zadat taky něco do ICQ ?? dík za odpověd ...
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

pro hlasovou komunikaci, chat a prave posilani souboru vyuziva ICQ porty v rozmezi 6190 - 6195 (vcetne)...nevim presne ktere na co...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Paja píše:pro hlasovou komunikaci, chat a prave posilani souboru vyuziva ICQ porty v rozmezi 6190 - 6195 (vcetne)...nevim presne ktere na co...

no dobře ale musim to zadat někam zvlášt i do ICQ? asi pudu muset to tam nastav do toho routru ,aby to prošlo pomocí portu ne ? :wink:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Koukni se do mailu co máš uvedenej pod podpisem, něco jsem Ti tam poslal :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

pavel.minarik píše:Koukni se do mailu co máš uvedenej pod podpisem, něco jsem Ti tam poslal :wink:

dík já to odzkoušim :)
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

Visitors píše:
Paja píše:pro hlasovou komunikaci, chat a prave posilani souboru vyuziva ICQ porty v rozmezi 6190 - 6195 (vcetne)...nevim presne ktere na co...

no dobře ale musim to zadat někam zvlášt i do ICQ? asi pudu muset to tam nastav do toho routru ,aby to prošlo pomocí portu ne ? :wink:
nastaveni portu nastavujes na routeru ktery mas pred svojim PC... tim si otevres port k sobe...pokud by jsi to neudelal tak jakekoliv dalsi nastaveni je k nicemu protoze nemas povolenej port...

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Omlouvám se za OT: může člověk, kterému v rámci kolejní sítě (je to správce) pošlu přes ICQ vzkaz, vidět moji IP adresu?
Díky
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Jo de to gdyz ma tvoje cislo a ses zrovna pripojenej
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

smazáno
Naposledy upravil(a) Slezman dne úte 30. bře 2004, 15:03, celkem upraveno 1 x.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
monsoon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monsoon »

V nastaveni icq, si nastav ze jsi za firewallem a uz to pojede
Intel Pentium 4 NW, 533MHz, 2,4 GHz 1.4V cooled by AC Super Silent 4 TC | MB Biostar P4TDG | 2x PQI 0,25 GB RAM 266 MHz 2-2-2-5 | Hitachi 7K250 HDS722516VLAT80 160GB 8MB | Samsung SpinPoint P80 SP0802N 80GB 2MB | ATi Radeon 9000 Pro 128MB 275/250 | iiyama LS704UT, Vision Master 1403 | Hercules Fortissimo III 7.1 | Sony MDR-CD470 | Koss PortaPro2 | Genius SW-5.1 Home Theater | DVD Toshiba SD-M1612 | Liteon LTR-52327S 52x32x52x | Logotech MX510 | MidiTower Codegen ATX-6066-C9 350W P4 PFC Silver, USB | M$ Windows XP Professional + SP 1 ver. 5.1 | UPC 768/128kbps | Canon i865 | Genius Video Wonder Pro III | backed up by APC Back-UPS 250 || 3D Mark 2001SE - 8700 | 3D Mark 03 - 1389 | PC Mark 2004 - Total 3104
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

monsoon píše:V nastaveni icq, si nastav ze jsi za firewallem a uz to pojede
nevěř tomu, ne vždycky to musí zabrat
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

hmm stejně mi to nějak nejde :wink: to ICQ mi ne a ne pustit data ke mě ....
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

tak jinak prosim nemá tu někdo přesnější postup nebo zkušenost jak nastav.. to ICQ abych mohl přijimat soubory i od někoho jineho odesilat to de :wink: Mam Wifi připojení na jedné venkovní IP která se pak rozděluje do vnitřní sitě a já potřebuju aby se to dostalo na tu moji vnitřní IP .Když napíšu Exploreru moji IP tak se dostanu do nastavení routru a tam je nastavení Virtualního serveru a to je asi ono musim pravděpodobně udělat díru pomocí nastavení portu a to je prave to co nev jak na to co tam zadat a jestli i něco zadat do nastavení ICQ ?? bitte :oops: předem dík ................. :roll:
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

otevrel sis uz porty pro svuj pocitac? ty co jsem psal navrchu? dokud nebudes mit pristup k temto portum jakekoliv reseni v ICQ je ti k nicemu...

Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

jo ted sem je otevřel ,a ted de o to kam je zadat do icq nebo jestli sou už tam zadány ?
monsoon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monsoon »

nebo nejlepe icq nahradit treba mirandou, tam to funguje bez problemu
Intel Pentium 4 NW, 533MHz, 2,4 GHz 1.4V cooled by AC Super Silent 4 TC | MB Biostar P4TDG | 2x PQI 0,25 GB RAM 266 MHz 2-2-2-5 | Hitachi 7K250 HDS722516VLAT80 160GB 8MB | Samsung SpinPoint P80 SP0802N 80GB 2MB | ATi Radeon 9000 Pro 128MB 275/250 | iiyama LS704UT, Vision Master 1403 | Hercules Fortissimo III 7.1 | Sony MDR-CD470 | Koss PortaPro2 | Genius SW-5.1 Home Theater | DVD Toshiba SD-M1612 | Liteon LTR-52327S 52x32x52x | Logotech MX510 | MidiTower Codegen ATX-6066-C9 350W P4 PFC Silver, USB | M$ Windows XP Professional + SP 1 ver. 5.1 | UPC 768/128kbps | Canon i865 | Genius Video Wonder Pro III | backed up by APC Back-UPS 250 || 3D Mark 2001SE - 8700 | 3D Mark 03 - 1389 | PC Mark 2004 - Total 3104
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

monsoon píše:nebo nejlepe icq nahradit treba mirandou, tam to funguje bez problemu
což je samozřejmě naprostá kravina, když ses za NATem a firewallem tak to ty porty potřebuje tak jako tak a je úplně jedno jestli je to ICQ nebo Miranda
ilja
Nováček
Nováček

Příspěvek od ilja »

taky by me to zajimalo, jak to udelat, aby soubory bezely ke me, jsem za proxynou a zajimalo by me co vse se ma nastavit. stci tedy otevrit na proxyne vyse zminovane porty? a s tou mirandou je to blbost, mam ji tu za proxynou a jede to pouze ven, dovnitr nic nejede. ale co ma zaujalo je, ze pres MSN ke me soubory jedou ...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ilja píše:ze pres MSN ke me soubory jedou ...
MSN má tohle mooooc dobře vyřešený, dají se vygooglovat návody jak co nastavit, zkus si pročíst miranda fórum
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“