funkčnost USB portu???

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Baxx
Nováček
Nováček

funkčnost USB portu???

Příspěvek od Baxx »

Lidi mám problém, budu si kupovat mp3 přehrávač a musím mít jistotu, že mi bude fungovat USB port. Už sem totiž dříve zapojoval foťák a ten mi přes to nefungoval. Rád bych teda vědel jak mám zjistit funkčnost portu aniž bych si pučoval nebo kupoval zařízení, na kterým bych to předem vyzkoušel. Dík za případné rady :)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Za předpokladu, že máš ATX desku (s USB porty vzadu), USB nemáš v BIOSu vypnuté a neni konektor nijak poškozený, by mělo USB fungovat. Pokud máš USB1.1 tak to bude chodit na cca 1MB/s a pokud máš obě strany USB2.0 tak se dostaneš na cca 5-6MB/s. Funkčnost jako takovou asi těžko ověříš, když do toho portu nic nestrčíš (střeba disk, tiskárnu, myš apod.)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Bartoň Jaroslav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bartoň Jaroslav »

noz ja mam problem s prednima portama na case. ale to v brzke dobe vyresim. vezmu si merak a zjistim, jak mam ty pitome piny zapojit do deska. Vyrobce kejsu to totiz udelal tak, ze kazdej vodic ma svuj kontakt. peknej gulas :oops:. Ale porty integrovane primo na desce by mely fungovat. Pokud jsou teda povolene v BIOSu, ze.
Athlon Thunderbird 1,2GHz/133, 256MB DDR2100 KINGMAX CL2, MSI K7T266Pro2-RU, MSI GF2Ti200 64MB VIVO, SB Audigy, 10/100Mb net, WD 300BB, Titan D6TB s ARTIC vetrakem
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“