Máme tu nový Catalyst 4.10 (8.06)

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Tak jsem to instalnul komplet s CCC a jsem zatím spokojený. Ovládací prvky v CCC jsou přehledné a velmi zjednodušují nastavení. Vyhlazovaní mě velmi mile překvapilo. Doom3 běží naprosto v pohodě na High, ještě zkusím ultra.
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

používáte ati-uninstaler? před instalováním nových driverů...mě totiž žádný s driverů 4.* nefungoval a objevil se u mne problém s výpadkem signálu. Teď hodlám použít ati-uninstaler..doufám že pak ty 4.10 pojedou v poho...
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

mara.t píše:používáte ati-uninstaler? před instalováním nových driverů...mě totiž žádný s driverů 4.* nefungoval a objevil se u mne problém s výpadkem signálu. Teď hodlám použít ati-uninstaler..doufám že pak ty 4.10 pojedou v poho...
Já osobně uninstaler nepoužívám a vše je vždy v pohodě....až na vyjímku s catalysty 4.9 ty mě degradovali výkon o půlku než 4.8....ale teď jedu s 4.10-kama a vše je jak má být...ale taky možná záleží na kartě...to nevím..
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

mara.t píše:používáte ati-uninstaler? před instalováním nových driverů...mě totiž žádný s driverů 4.* nefungoval a objevil se u mne problém s výpadkem signálu. Teď hodlám použít ati-uninstaler..doufám že pak ty 4.10 pojedou v poho...
já použil ten jejich cat-uninstaler a všechny produkty ATI se komplet odinstalovaly. doporučuju. nic tim nezkazíš.
Toshiba P100-10P

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nevim co kde udělali, ale windows po upgradu z 4.9 na 4.10 běhají subjektivně o hodně rychlejc :o
ignorelist: kremrole a dezoláti
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

no mi se třeba zdá, že se konkrétně NHL 2005 trošku trhá, což se mi s 4.9 nedělo, tak nevím :wink:

ale jinak pohodička, možná to dělá ten CCC, což jsem předtím neinstaloval
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

myslim že tim CCC to nebude. každopádně sem četl postřehy lidí, kteří si instalocali 4.11 beta a pry to maka ještě o něco lépe. přijde mi, že za chvíli budou vydávat nový catalysty každý týden.
Toshiba P100-10P

bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

kuavik píše:myslim že tim CCC to nebude. každopádně sem četl postřehy lidí, kteří si instalocali 4.11 beta a pry to maka ještě o něco lépe. přijde mi, že za chvíli budou vydávat nový catalysty každý týden.
proč ne, klidně ať je každý den vydávají, ale ať jsou pokaždé o trošku lepší a né horší :wink:
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flukes »

Nejak tu postradam poznatky majitelu novych grafik rady X, nebo grafik s pameti 256M, to nikdo z vas nezkousel nainstalovat 4.10?
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
stan
Nováček
Nováček

Příspěvek od stan »

ati x800 pro , 4.9 a 4.10 se zdaji byt subjektivne stejne .jak vykon tak stabilita ,ale pravdepodobne opet tam nefunguje optimalizace pro 256 mb video ram .ati 8.7 beta verze je napr. v 3d marku 05 o 1000 bodu lepsi .co je vsak lepsi to je doom 3.ten system ati a.i. tam ocividne funguje
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Me bohuzel CCC nebezi a vubec nevim proc :-(
Pokazde mi to napise:

Spravna inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdarila. Klepnutim na tlacitko OK muzete aplikaci ukoncit.

Nevite co s tim (mam SP2 a DX9.0c)
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Steel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steel »

Nidzo píše:Me bohuzel CCC nebezi a vubec nevim proc :-(
Pokazde mi to napise:

Spravna inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdarila. Klepnutim na tlacitko OK muzete aplikaci ukoncit.

Mas .Net Framework ? Musi bejt naistalovanej a ktomu nejlepe patch na 1.1
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Steel píše:
Nidzo píše:Me bohuzel CCC nebezi a vubec nevim proc :-(
Pokazde mi to napise:

Mas .Net Framework ? Musi bejt naistalovanej a ktomu nejlepe patch na 1.1
No vidis to. :-)
Na to sem jaksi pozapomnel. :oops:
Omamen jednim chlapkem od Microsoftu z Invexu, ktery mi slavnostne predaval cd s SP2 a se slovy ze je tam absolutne vsechno potrebne, vse co jsem mohl nalest na Windows Update atd, sem se zapomnel kouknot do kolonky Volitelne aktualizace. :wink:
Diky ti.
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Samopal
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ccc

Příspěvek od Samopal »

moj skromny nazor je, ze CCC je IBA pre tych, ktory nevedia aky je rozdiel medzi anti-aliasingom a anizotropnym filtrovanim. CCC ma velmi pekny preview ako funguju tieto funkcie. kto toto preview nepotrebuje, nema prakticky dovod CCC instalovat...
v pamati zabera dost miesta a kym sa nastartuje, aby ste mohli daco zmenit, to trva asi 3 dni. clovek aby si kvoli CCC pretaktovaval comp :))
mne sa v pohode osvedcili ATITool pre vsetky nastavenia tykajuce sa grafiky

mam Radeon 9800Pro, 128 MB, 128-bit a narast vykonu velmi maly v 3DMarkoch... inak som nic zvlastne nespozoroval...
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“