NHL 2005 - na Joypadu se mi nechce pohybovat hráč...

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sniper.24
Začátečník
Začátečník

NHL 2005 - na Joypadu se mi nechce pohybovat hráč...

Příspěvek od Sniper.24 »

Chtěl jsem si zahrát NHL 2005. Po instalaci joypadu (řádně zkalibrovaný), změnim default ovládaní v NHL, ale při hře když dostanu puk, tak se nechce rozjet. Otáčí se, ale nechce se rozjet (ani při default nastavení), jenom když do mě strčí protihráč tak můžu hrát (snad to není na setrvák :lol: ) Jinak všechno funguje. Neví někdo co je to za shit!!
V předchozích verzích NO PROBLEMA.

Jinak Joypad je zn. Trust
Gigabyte GA-P55-UD3, Intel Core i5 750 , vetrak stock :-(, 2 x 2GB DDR3 1800Mhz Kingmax, Gigabite GTX 260, Seagate 160GB SATA2 NCQ + Samsung 400GB SATA 2 NCQ + Western 120GBSATA1, SB Audigy 2, Repro Genius 5.1 Home Theater, DVD+-RW 8x + Li-Teon DVD-RW 18x, zdroj Corsair 520W, LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, Windows 7 RC 7100 64-bit.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: NHL 2005 - na Joypadu se mi nechce pohybovat hráč...

Příspěvek od Jiri Drak »

Sniper.24 píše:Chtěl jsem si zahrát NHL 2005. Po instalaci joypadu (řádně zkalibrovaný), změnim default ovládaní v NHL, ale při hře když dostanu puk, tak se nechce rozjet. Otáčí se, ale nechce se rozjet (ani při default nastavení), jenom když do mě strčí protihráč tak můžu hrát (snad to není na setrvák :lol: ) Jinak všechno funguje. Neví někdo co je to za shit!!
V předchozích verzích NO PROBLEMA.

Jinak Joypad je zn. Trust
Projdi si thread o NHL tady na foru, zrejme nemas podporovany gamepad, u hry je nejake readme kde jsou myslim vypsane.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“