Jestli jste někdo vydržel číst tento asi kuriozní a asi svým způsobem zmatený mail,tak mi nezbývá nic jiného,než Vás poprosit o radu jak tento problém vyrešit.Předem Vám děkuji za kladný přístup k mé prosbě.S pozdravem Jackass
Flashnul jsem špatný BIOS - co s tím ?
Moderátor: Eddward
- jackass
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Flashnul jsem špatný BIOS - co s tím ?
Jestli jste někdo vydržel číst tento asi kuriozní a asi svým způsobem zmatený mail,tak mi nezbývá nic jiného,než Vás poprosit o radu jak tento problém vyrešit.Předem Vám děkuji za kladný přístup k mé prosbě.S pozdravem Jackass
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Koukej si bleskem změnit název threadu, než se rozlítím...
Jinak, k dotazu : LiveUpdate ví prdlajz, jakou verzi BIOSu pustit a jakou ne, ten ti tam flasne i firmware z mobilu (obrazně řečeno
)... Jako jediné řešení mě napadá nahrát si ten původní BIOS na disketu (nebo radši dvě - známe diskety, že) a odnést to spolu s tou Flashkou někam, kde mají flashovačku, která se blbě neptá... A nebo se ještě mužeš zkusit podívat, jestli ten DOSovej flashovač nemá nějaký parametry příkazový řádky, který by ho donutily tam ten BIOS nacpat...
Jinak, k dotazu : LiveUpdate ví prdlajz, jakou verzi BIOSu pustit a jakou ne, ten ti tam flasne i firmware z mobilu (obrazně řečeno
Naposledy upravil(a) TomV dne stř 20. říj 2004, 09:39, celkem upraveno 1 x.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- zombux
- Odborník PCT

- jackass
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
To TomV : Promin, ale jsem asi hloupej
co znamena thread??
,nikdy sem v zadnym foru nebyl....
Jinak dekuju za odpovedi....
To Zombux: nooo myslim ze je ta verze spravna, dava ji sam vyrobce, aspon na tech jejich strankach kdyz taham bios taxe automaticky v zipacu objevi ten Flash879....awdflash neni paac ten bios neni Award ale Phoenix...Sakra nejak to jit musi tam nacpat ten co tam byt ma, kdyz vsechno normalne jede....

Jinak dekuju za odpovedi....
To Zombux: nooo myslim ze je ta verze spravna, dava ji sam vyrobce, aspon na tech jejich strankach kdyz taham bios taxe automaticky v zipacu objevi ten Flash879....awdflash neni paac ten bios neni Award ale Phoenix...Sakra nejak to jit musi tam nacpat ten co tam byt ma, kdyz vsechno normalne jede....
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Thread je anglický výraz pro vlákno, myslí se tím tyhle jednotlivá diskusní témata. Název threadu začínající Prosíííím pomóóóóc je obecně brán za nesprávný. Správně by měl být co nejpopisnější, aby každý věděl, čeho se problém týká...jackass píše:To TomV : Promin, ale jsem asi hloupejco znamena thread??
,nikdy sem v zadnym foru nebyl....
//Edit : Tak už jsem to opravil za tebe...
The problem has been eaten.

- jackass
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: