no cd patche

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
tovr1203
Začátečník
Začátečník

no cd patche

Příspěvek od tovr1203 »

Poradí mi někdo, nějaké dobré stránky, kde by se dali sehnat no_cd_patche? Konkrétně mi jde o hru MotoGP. Jednou jsem to našel, ale musel jsem přeinstalovat komplet komp. Teď to nemůžu najít. Prosím HELP!
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: no cd patche

Příspěvek od ElCon »

tovr1203 píše:Poradí mi někdo, nějaké dobré stránky, kde by se dali sehnat no_cd_patche? Konkrétně mi jde o hru MotoGP. Jednou jsem to našel, ale musel jsem přeinstalovat komplet komp. Teď to nemůžu najít. Prosím HELP!
Bacha, to je na žlutou. Jestli tě tu najde moderátor...
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

tovr1203 píše:Poradí mi někdo, nějaké dobré stránky, kde by se dali sehnat no_cd_patche? Konkrétně mi jde o hru MotoGP. Jednou jsem to našel, ale musel jsem přeinstalovat komplet komp. Teď to nemůžu najít. Prosím HELP!
pokud ti snad nejede TVE orig CD, tak zadej o vymnenu, pokud nemas orig cd tak si rovnou odstran avatar pac tam bude zluta karticka :lol:
0118 999 881 999 119 7253
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

cool.user píše:
pokud ti snad nejede TVE orig CD, tak zadej o vymnenu, pokud nemas orig cd tak si rovnou odstran avatar pac tam bude zluta karticka :lol:
dyť to povidám!
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Náhodou, tohle mám origoš, čestně. To vim, že tady ty "záložní" neviděj rádi. Ale já to hraju dost často a když slyšim pořád hučet tu cd-romku, tak nevim, nevim, jak to dlouho ještě vydrží.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Přečti si znovu pořádně pravidla, warez sem nepatří, ikdyž to chceš na iriginálku, je to nelegální... chtěl si to, máš to mít...

//wilik - obnovil a odemknul jsem tento thread...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Resenim tveho problemu s hlucici cdromkou jsou programy simulujici cd mechaniku z pevneho disku - napr cdDeamon http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/portal.php
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Wilik píše:Resenim tveho problemu s hlucici cdromkou jsou programy simulujici cd mechaniku z pevneho disku - napr cdDeamon http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/portal.php
s cdDeamon nemam zkusenosti, ale dovoluji si doporucit Alcohol 120%... jen tak mimochodem, aby mel tovr1203 na vyber :)

BTW. Je nelegalni kdyz ma originalni CD si udelat zalozni image ze kteryho by pak hral?? Ja myslim ze ne... :?:

//Dony: kopie nelegalni neni, ale odstraneni ochrany originalu uz ano, ostatni, co se tu pise (napr. Alcohol 120%...) je v pohode
Naposledy upravil(a) DewiL dne sob 23. říj 2004, 22:30, celkem upraveno 1 x.
tovr1203
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tovr1203 »

Díky za typy.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Dewil píše:BTW. Je nelegalni kdyz ma originalni CD si udelat zalozni image ze kteryho by pak hral?? Ja myslim ze ne... :?:
To myslim ne, ale ono to vzdy neni tak jednoduche a mnoho her se tomu snazi branit zubynehty :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Jiri Drak píše:
Dewil píše:BTW. Je nelegalni kdyz ma originalni CD si udelat zalozni image ze kteryho by pak hral?? Ja myslim ze ne... :?:
To myslim ne, ale ono to vzdy neni tak jednoduche a mnoho her se tomu snazi branit zubynehty :)
Pročtu si svou licenci na Callof Duty, prvotní dojem z četby byl, že si u te krabičky nemužu ani uprdnout.....
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Použití cracku/no-cd patche je v rozporu s autorským zákonem, takže by se to dělat nemělo. Nicméně "pravidlo rozumu" říká, že když tu hru má člověk normálně legálně koupenou, tak by podobné situace měly být tolerovány. ..aspon toť můj pohled na věc.

dej google a vyhledej : MotoGP + no cd patch
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“