Prosim netusite cim to muze byt?
MSI PT880 Neo (478, VIA PT880 + VT8237)
Moderátor: Eddward
- zemla
- Začátečník

MSI PT880 Neo (478, VIA PT880 + VT8237)
Dnes jsem si koupil Zakladni desku MSI PT880 Neo.Prijdu,zapojim a
koukam nic nenabehne jen se toci vetracky.Tak jsem zapojil D-BRACKET a podle Ledek jsem zjistil ze mam pry procesor spatne zapojeny(INTEL CELERON 2400MHZ) nebo neni funkcni.Tak jsem procesor vratil do stareho bordu a tam jde
.
- zombux
- Odborník PCT

- zombux
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

- zemla
- Začátečník

Zmenil jsem CPU. 
PC:CPU-AMD X2 Black Edition 6300+/1350v/,RAM-4096Mb DDR2 Adata Viesta extreme +800Mhz,VGA-ATI X2900Xt 512Mb/GPU-830,RAM-2000Mhz,Stock cooler,HDD-Maxtor?120GB+Seagete Barracuda 320Gb,PCI-Soundblaster AUDIGY 4,LCD-Acer AL1717,REPRO-Genius Home theater 5+1.OSTATNI-Klavesice-Microsoft Digital media key,Mys-Microsoft netscroll optical,OS-Window Vista home premium 64Bit
- Shit
- Odborník PCT

- zemla
- Začátečník

No zajimave je ze vsude jde ale na tehle desce ne..
Nechapu proc ne
Ale jinak co jsem zmenil celera na celera D je to uoplne o necem jinem
Pro priklad v 3dmarku 01 jsem mel s puvodnim 7800b a ted mam 10700b
a to je rozdil celkem velky.
Nechapu proc ne
Ale jinak co jsem zmenil celera na celera D je to uoplne o necem jinem
Pro priklad v 3dmarku 01 jsem mel s puvodnim 7800b a ted mam 10700b
a to je rozdil celkem velky.
PC:CPU-AMD X2 Black Edition 6300+/1350v/,RAM-4096Mb DDR2 Adata Viesta extreme +800Mhz,VGA-ATI X2900Xt 512Mb/GPU-830,RAM-2000Mhz,Stock cooler,HDD-Maxtor?120GB+Seagete Barracuda 320Gb,PCI-Soundblaster AUDIGY 4,LCD-Acer AL1717,REPRO-Genius Home theater 5+1.OSTATNI-Klavesice-Microsoft Digital media key,Mys-Microsoft netscroll optical,OS-Window Vista home premium 64Bit
- Shit
- Odborník PCT

Koukni naschvál na http://forum.msi.com.tw jestli tam něco nebudezemla píše:No zajimave je ze vsude jde ale na tehle desce ne..
Nechapu proc ne![]()
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
VŠE O MSI PT880 Neo
Mám problém s touto deskou - vzdy po zapnutí PC se objeví pouze "Checking NVRAM" a dal nic, 5 minut, furt nic. 10 minut, ani tuk. Po naslednem restartu se ale vse rozjede jak ma. Toto se deje pravidelne, vzdy potom, co se pocitac spusti.
Zkousel jsem si hrat s nastaveni RAM. Jsou to dva 256MB 400Mhz noname(asi A-DATA) moduly zapojeny do dualu a nastaveny by SPD. Zkousel jsem single channel, casovani zvysit na 3, frekvenci snizit na 266MHz (1:1 s celerem D 2,66GHz), quick boot vypnout, ale nic nepomohlo. Vzdy se to rozjede az po tvrdym restartu. Ted uz me napada jen flashnout BIOS pres Live Update od MSI. :-/
Zajimavy je, ze to prvnich 14 dnu jelo uplne normalne a az pak se to zacalo s**t.
Nejake napady?
//edit mhl, předmět
Zkousel jsem si hrat s nastaveni RAM. Jsou to dva 256MB 400Mhz noname(asi A-DATA) moduly zapojeny do dualu a nastaveny by SPD. Zkousel jsem single channel, casovani zvysit na 3, frekvenci snizit na 266MHz (1:1 s celerem D 2,66GHz), quick boot vypnout, ale nic nepomohlo. Vzdy se to rozjede az po tvrdym restartu. Ted uz me napada jen flashnout BIOS pres Live Update od MSI. :-/
Zajimavy je, ze to prvnich 14 dnu jelo uplne normalne a az pak se to zacalo s**t.
Nejake napady?
//edit mhl, předmět
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mack
- Začátečník

-
v BIOSU MSI PT880 FSR se mi neobjevuje moznost CPU Voltage ?
pritom v manualu tato moznost je ?
neznam desky MSI, musi se aktivovat nejake skryte polozky v BIOSu ?
neznam desky MSI, musi se aktivovat nejake skryte polozky v BIOSu ?
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mack
- Začátečník

-
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Taky by mě to zajímalo, nedávno jsem si totiž tuhle desku koupil. Taky by mě zajímala důvěryhodnost teplotního čidla, které se chová přinejmenším velice podivně. Nejen, že ukazuje teplotu procesoru nižší, než jakou jsem pozoroval u své minulé desky (Jetway, chipset i845E, model nevím) a hlavně, teplota chipsetu se normálně (podle toho čidla) pohybuje okolo !!!40°C!!!což je totální blbost. díky za odpověď
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: