Takže zbívá deska (Epox EP-8RDA3+). Nevíte náhodou co sní může být, nebo jakou chybu jsem udělal. Jo a při startu na tom malím displeji dole v pravo to ukazuje "FS".
Vypadáto asi na reklamačku. Nebo jsem něco podělal.
Moderátor: Eddward

Tusim, ze je to u vsech award biosu na nForce (mozna i jinde) a shodi to nastaveni CPU na minimum, kdyby tam bylo nejake nepovedene OC. Nove biosy to uz vetsinou delaji sami, ale jistota je jistota.cool.user píše:na co insert?Jiri Drak píše:To vypada na chciplej bios![]()
Takze bud reklamace, nebo ho vzit nekam na preflashovani.
Predpokladam, ze kompletne odpojit desku od site a drzet INSERT pri startu si uz zkousel.![]()
co to je? o tom nic nevimza dukladnejsi popis predem dekuju

Kupoval jsem tu samou, taky v OKčku a naprostá spokojenost....ale v CzechComputeru potíže taky nikdy nebyly.sierrapce píše:Trošku OT ale taky jedna zkušenost s nákupem této desky.
To já jednou koupil Epoxe v http://www.okcomputers.cz krabice byla zalepená izolepou , když jsem si to přinesl domů a otevřel to tak ta deska byla zaprášená tam kde nebyli ve slotech karty a bylo tam jedno CD revize 1.1 . Po zapojení do compu nic nefungovalo. Byl pátek večer. V pondělí ráno jsem jim to tam donesl a začal se snima hádat,že to pošlou na reklamaci a za měsíc že uvidím. To už jsem řval a nadával. Po 15minutách hádání mi ji vyměnili kus za kus teď už ale rev. 2.1.
Ale jinak s Epoxem naprostá spokojenost