Comp > TV
Moderátor: CageJ
- TheThing
- Nováček

-
Comp > TV
Cus lidi potreboval bych poradit jak propojit zvuk z compu do TV. Uz sem to propojil obrazove pres S-Video a ted jeste ten zvuk ... mam SB Live (ale to je asi nepodstatny). Zajimalo by me jakej kabel potrebuju (barevny odliseni ...), kam ho mam pichnout atd... Myslim to tak abych mohl koukat na filmy a ten zvuk mi padil z TV dik moc
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=2392
zapojis ty cinche bud do redukce scartu, ci primo do TV nebo do te veze.
zapojis ty cinche bud do redukce scartu, ci primo do TV nebo do te veze.
- TheThing
- Nováček

-
to sem udelal a jediny co to dela je ze to chrasti, sice tak nejak do rytmu toho co tam mluvej ale proste to chrasti.
V TV mam audio vystup a video vystup (oba na cinch) do audio dam ten bilej konec a jack na druhy strane do bilyho vystupu na zvukovce ... tim padem mi zbude jeden cinch (cervenej) to tam muze jen tak vyset a nic neznamenat ... nemelo by se jeste nekde neco nastavit (ve Windowsech)
V TV mam audio vystup a video vystup (oba na cinch) do audio dam ten bilej konec a jack na druhy strane do bilyho vystupu na zvukovce ... tim padem mi zbude jeden cinch (cervenej) to tam muze jen tak vyset a nic neznamenat ... nemelo by se jeste nekde neco nastavit (ve Windowsech)
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pokud máš na telce toto: 1xjack 3,5=zvuk výstup-nezajímá tě,1xcinch(jedno jaká barva)=video in-připojíš GK,2xcinch=audio vstup, plyne pro tebe tato možnost zapojení: ze zvukovky kabel jack/2xcinch,z GK kabel cinch/cinch nebo klidně 2xcinch/2xcinch(jen zapojíš na každé straně stejnou žílu-barvu)
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium