Kód: Vybrat vše
NVIDIA_NV41.DEV_00C1.1 = "NVIDIA GeForce 6800 "
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Kód: Vybrat vše
NVIDIA_NV41.DEV_00C1.1 = "NVIDIA GeForce 6800 "

To máš možná pravdu, ale NV6800 může časem cenově klesnout na cenu podobnou 6600GT a to odemčení pipek a vertexů se NV rozhodně nelíbí...zombux píše:no jsem zvědavej kdo by "neodemknutelný" 6800 kupoval, když budou 6600GT za hubičku

ale podle cdr jen pro pcie, u agp zustava vse pri starem pryShit píše:Je to tak, že verze 6800 mají už jádro NV41..... s odemykáním pipek bude konecVíce na http://www.svethardware.cz

neplac, podle cdr.cz viz http://www.cdr.cz/a/12206 to bude jen pcie verze, ovsem stejnak to znamena ze bude vetsi sance ze u agp verze 6800(le) ziskat "skazene" jadro.Wiruz píše:hmm, to je docela skoda, jestli zrusej 6800/LE s chipem NV40, to byl muj dalsi pripadny upgrade grafiky, ale jak tak koukam tak to zatrhnou rychlejc nez budu ochotnej ty prachy za to dat, ach jo

uz se dostaly do prodeje, jinak rada, taky jsem uzoval o 6800le, ale rozhod jsem si radeji koupim 6600gt hlavne kvuli cene a hlavne kvuli ramkam, ty i plne odemcenou 6800le budou silene brzditsket píše:no a kdy se tak stane?? na vanoce planuju upgrade prave na 6800LE. tak aby to nebyli jen neudemknutelny kousky. ty nechcu

Pokud nepůjde 6800 odemknout na "full" , musím s Tebou jen a jen souhlasit.cool.user píše:uz se dostaly do prodeje, jinak rada, taky jsem uzoval o 6800le, ale rozhod jsem si radeji koupim 6600gt hlavne kvuli cene a hlavne kvuli ramkam, ty i plne odemcenou 6800le budou silene brzditsket píše:no a kdy se tak stane?? na vanoce planuju upgrade prave na 6800LE. tak aby to nebyli jen neudemknutelny kousky. ty nechcu

A když chceš být tak "spravedlivý"....je fér 6800GT@6800U? To defakto to samýStreethawk píše:Ja by som sa tiez tomuto tahu nedivil ,clovek si zadovazi drahu kartu, a zajtra si jeho kamos kupi 6800 a otvori zvysne pipky a ma "GT"(no teda skoro)to cloveka vytoci NIE?
Ale aspon mame plnohodnotnu kartu a nie pretaktovanu ,pretoze nakoniec taktnutim dosiahnem aj ja plnohodnotnu ULTRU,no neviem kazdopadne na tento tah sa tesim pretoze je to nespravodlive voci majitelom GT a ULTRA!!!!!!!!!!

scasti mas pravdu ale nesuhlasim s tym riskovanim???Streethawk píše:2SHIT:::::::::::)
Nemyslim ze mozes porovnavat prechod z 6800/6800GT a
prechod z 6800GT/6800ULTRA!!!!!
Neviem mozno iba moj nazor ale ty musis odomykat pipky ja nie!!!!!
Mne staci trosku zdvihnut takt.
Nemyslis ze ty ked si ju kupoval si trosku riskoval ,lebo aj tak si mal v plane tie pipky aspon vyskusat odomknut a teda vystavit kartu riziku poskodenia!!!
Ja ked som kupoval to GT-cko som vedel co kupujem a vedel som aj ze tato karticka pojde natolko pretaktit aby som sa dostal na ULTRU,bez toho aby som ju nejako dlho prehovaral!!!!
Asi sa budem opakovat ,nehnevaj sa preto na mna LEADTEK JE LEADTEK!!!!!