ACER TM292ELC a hlasity harddisk

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
map
Nováček
Nováček

ACER TM292ELC a hlasity harddisk

Příspěvek od map »

Nedavno jsem se tady ptal na ACER TM292ELC a nakonec jsem si ho i koupil. Jsem s nim spokojeny az na jednu vec - ma neuveritelne hlasity harddisk. Ihned po zapnuti je disk bezproblemove slysitelny a tak po dvou hodinach prace, kdy se pocitac zahreje ten disk strasne klape. Je to k nevydrzeni.

Jedna se o harddisk TOSHIBA MK3021GAS, 30 GB.

Chtel jsem se zeptat, zda mate nekdo take tento disk a zda jej mate taky tak hlasity. Chystam se zajit do servisu, mozna je jen vadny tento konkretni disk, ale obavam se ze mi reknou "to je prece normalni" :(.

Diky za info.
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

ta hlasitost je subjektivní, většinou je slyšet každý disk, ale furt stejně, jestli se to zhoršuje, tak je asi chyba v něm
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
map
Nováček
Nováček

Příspěvek od map »

Kamos ma treba NB Asus a tam neni slyset disk vubec. U disku ktery mam mi nejvic vadi to, ze se hluk po zahrati zmeni na jakesi klapani - chvilemi mam podle zvuku pocit ze se uvnitr hybe cely disk (i kdyz zadne vibrace necitim) :(.
el_Barto
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od el_Barto »

mam ten samy Notas a nic takoveho mi nedela......
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

neříká o tom disku třeba něco nepěkného SMART?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
map
Nováček
Nováček

Příspěvek od map »

Pouzil jsem program ActiveSmart a podle nej je vse OK.

Tak nevim, kazdopadne v utery to odnesu do servisu a budu trvat na vymene disku...
map
Nováček
Nováček

Příspěvek od map »

Jen uzaviram toto tema, kdyby nekdo mel podobny problem...

Harddisk jsem reklamoval v autorizovanem servisu Asupport Ostrava, naprosto bezproblemove mi byl na pockani vymenen.

Novy disk je jiz absolutne tichy.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“