Ovladače k ADI P755

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
tommasp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ovladače k ADI P755

Příspěvek od tommasp »

Nevíte někdo, kde stáhnout ovladače pro ADI P755? S monitorem dodané nebyly, na http://www.adiczech.cz/, přimo u popisu tohoto modelu je sice ke stažení celý balík ovladaču k ADI monitorům, ale P755 v něm není! Nebo mám nainstalovat na P750, který tam je? díky
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

já jedu na Monitor Plug and Play, vnucené frekvence 85 Hz pro 800*600 a 1024*768 a ok. drivery netřeba.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
tommasp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tommasp »

Ano, v podstatě v tuto chvíli funguji také tak, jen mne napadlo, že by originální ovladače mohly být lepší, než standartní ovladače Microsoftu pro Plug and Play monitory. Je fakt, že jej ovladače grafiky pro ATI Radeon detekují správně zobrají údaj, že se jedná o model P755, takže originální ovladače nejsou až tak potřeba. Jen zkouším, jestli se zkrátka sehnat nedají...
Bomba
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bomba »

755 mám taky a ovladače jsem taky řešil, nakonec jsem přišel na to, že nejlepší je nainstalovat si ovladače P700 a normálně jedu 1024X768 ve 100Hz přes rivatuner. Vyzkoušej a uvidíš :wink:
tommasp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tommasp »

tak mi ovladače přimo pro p755 poslali z české technické podpory adi, kdokoli je bude v budoucnu shánět - stačí se na ně obrátit. Neboť tuším, že by se tyto ovladače hodili více lidem, právě jsem je uploadoval na www.driverguide.com. login všeci znáte, ale pokud ne, zkuste login drivers a heslo all. poslal jsem to dnes, toš to tam zkoušejte nejdřív 28.10, ono jim to bude chvilku trvat, než to daj k dispozici...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“