TRANSLATOR 2000

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Kardif
Začátečník
Začátečník

TRANSLATOR 2000

Příspěvek od Kardif »

Mám problém při spouštění programu PC Translator 2000. Když chci program spustit vyplivne mi to tuhle hlášku:
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT Systémový soubor nelze použít v aplikacích systému MS-DOS a Microsoft Windows. Když chci program znovu nainstalovat tak to nejde, plive to stejnou hlášku :( . Co se s tím dá dělat ?

Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Kardif
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kardif »

Problém zmizel ale když jsem restartoval počítač autoexec zase zmizel ! :( Přesouvá se do složky repair nepochopil jsem ten druhý postup na stránkách Microsoftu, to přesouvání určitě způsobuje nějakej vir, poraďte mi prosím.
Kardif
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kardif »

mám problém mizí mi soubor autoexec.nt z windows\system32, přeouvá se do složky windows\repair při restartu počítače co s tím ? ten postup na stránkách microsoftu, vůbec jsem ho nepochopil, kde najdu složku %SYSTEMROOT% ??? Mám ještě jeden problém -při otvírání určitých stránek mi vyběhne chyba "při běhu programu došlo k chybě. Chcete provést ladění ? Řádek: 664
CHyba: byl očekáván objekt
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Kardif píše: mám problém mizí mi soubor autoexec.nt z windows\system32, přeouvá se do složky windows\repair při restartu počítače co s tím ? ten postup na stránkách microsoftu, vůbec jsem ho nepochopil, kde najdu složku %SYSTEMROOT% ??? Mám ještě jeden problém -při otvírání určitých stránek mi vyběhne chyba "při běhu programu došlo k chybě. Chcete provést ladění ? Řádek: 664
CHyba: byl očekáván objekt
• ad mizení autoexec - odstraň si z PC havěť, používej KVALITNÍ antivir a FW
• %SYSTEMROOT% = kořenový adresář systému. Obecně C:\Windows\System32, ale taky třeba X:\WinNT\System a pod. - proto univerzální identifikátor, abys mohl ve skriptových příkazech používat relativní adresování
• ad blbě napsaný stránky - obrať se na jejich autory... :) no a nebo Nástroje - Možnosti internetu - karta Upřesnit - Procházení - zaškrtni Zakázat ladění skriptů. Pak budeš na chybu v běhu skriptu upozorněn jenom mrňavým žlutým trojúhelníčkem vlevo dole ve stavovým řádku (místo ikonky IE)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“