malinky píše:Nemyslím ze 300W je pro 6800 dost, kdyz na moji 5900XT je to malo.
Ale tim to asi nebude, pokud to dela jen pri nekterych hrach.
Ona ta 6800 bere možná míň než 5900XT. Ale uvádí se minimum 350W.
PRSNE SA UVADZA ZE BY MAL MAT ZDROJ VYKON MIN. 350W. TO SOM SI ZISTOVAL. ALE NESMIE BYT PRIPOJENYCH VIAC AKO HDD. INAC TO BUDE BLBNUT. JA MOM ZDROJ 600W A NERIESI TO NIC. MONITOR SKAPE A VENTILATOR NA CHLADICI IDE AKO TURBINA.
RENEGADE píše:PRSNE SA UVADZA ZE BY MAL MAT ZDROJ VYKON MIN. 350W. TO SOM SI ZISTOVAL. ALE NESMIE BYT PRIPOJENYCH VIAC AKO HDD. INAC TO BUDE BLBNUT. JA MOM ZDROJ 600W A NERIESI TO NIC. MONITOR SKAPE A VENTILATOR NA CHLADICI IDE AKO TURBINA.
add1) Opět zaseklej "CapsLock"
add2) Já mám zdroj 350W a mám víc než jeden HDD a jede to OK Chyby v 6800LE asi nesouvisí se zdrojem
add1) Opět zaseklej "CapsLock"
add2) Já mám zdroj 350W a mám víc než jeden HDD a jede to OK Chyby v 6800LE asi nesouvisí se zdrojem [/quote]
VSAK TO SOM TIM MYSLEL.ZDROJOM TO URCITE NEBUDE. ADD 1: NAJPRV SOM SI MYSLEL ZE TO JE ZDROJ. DOL SOM TAM 600W AM NIC. ADD 2 BIOS NA DOSKE LE Z AUGUSTA TAKZE ANI DOSKA TO NENI. TAK TO UZ MOZE BYT LEN KARTA. ALE OD MSI SA NIKTO NIC NEDOZVIE LEBO NEJAKO NATO NEREAGUJU. PROSTE MAJU TO NA TAZKOM HAKU. ALE ZEVRAJ TO IDE Z NEJAKYM STARSIM DRIVEROM ALE TO NENI RIESENIE. ???
RENEGADE píše: add1) Opět zaseklej "CapsLock"
add2) Já mám zdroj 350W a mám víc než jeden HDD a jede to OK Chyby v 6800LE asi nesouvisí se zdrojem
VSAK TO SOM TIM MYSLEL.ZDROJOM TO URCITE NEBUDE. ADD 1: NAJPRV SOM SI MYSLEL ZE TO JE ZDROJ. DOL SOM TAM 600W AM NIC. ADD 2 BIOS NA DOSKE LE Z AUGUSTA TAKZE ANI DOSKA TO NENI. TAK TO UZ MOZE BYT LEN KARTA. ALE OD MSI SA NIKTO NIC NEDOZVIE LEBO NEJAKO NATO NEREAGUJU. PROSTE MAJU TO NA TAZKOM HAKU. ALE ZEVRAJ TO IDE Z NEJAKYM STARSIM DRIVEROM ALE TO NENI RIESENIE. ???
No nejake reseni precejenom je a to podtaktovat pamate ... ja to skousel na Q3 ... sem ich mel na 600Mhz z puvodnich 700Mhz a padlo to "az za" 20 min ...pri defalte to padlo do 5 vterin! Jeden na msi foru ma pamate 550Mhz a ze mu to jde ... no ale neni to smesne? Ja bych chtel alespon 800Mhz a ne 550Mhz.
Rig1: AMD R5 5600X cooled by Noctua NH12-SE, ASUS TUF B450 Pro gaming, 2x8GB GSkill 3200Mhz, MSI RTX 3060Ti Gaming trio ...
Jaký jsou tam přesně paměti? Jsou stejný typ jako u verze NX6800NU? Tady píšou http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=63509 ,že je asi chyba v grafickým chipu........ Já bych se taky přiklonil spíš k chybě u "paměťového řadiče" v chipu...což ale znamená reklamaci
Jaky pamati? To fakt nevim...kartu ted nemam... je na reklamaci. Sem to chtel zistit, ale zespodu nejsou chipy a chladic tam je dobre prichycen a pamate su pod nim. Ale asi stejne jak na 6800NU.
Jeste se te zeptam, ta 6800NU od MSI co mas ma jaky chladic...tichy? Na te 6800LE to byl pekny kraval.
Rig1: AMD R5 5600X cooled by Noctua NH12-SE, ASUS TUF B450 Pro gaming, 2x8GB GSkill 3200Mhz, MSI RTX 3060Ti Gaming trio ...
Mtex píše:Jaky pamati? To fakt nevim...kartu ted nemam... je na reklamaci. Sem to chtel zistit, ale zespodu nejsou chipy a chladic tam je dobre prichycen a pamate su pod nim. Ale asi stejne jak na 6800NU.
Jeste se te zeptam, ta 6800NU od MSI co mas ma jaky chladic...tichy? Na te 6800LE to byl pekny kraval.
Je regulovatelnej od 2800rpm do 4000rpm. Do cca 3300-3400 o něm nevíš a bohatě to stačí uchladit (max. 48°C při zátěži)
Mne rikali ve velkosklade, ze MSI sa k tomu vyjadrilo tak, ze ty karty sou v poradku.
tak v levi to zmenily zatimco pred tim tam meli
MS-8975 a MS-8975 ver1.0 tak ted tam maj uz jen ver1.0 takz snad uz konecne maj ty novy asi jde o to ze proste MSI nechce uznat chybu a tak tvrdej ze ta karta je v pohode a v pozadi je stahujou a menej za novy revize