Max Payne 2
Moderátor: Baneshee
- Šponty
- Začátečník

- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja by som nieco mal. Je straaaaasne kratka. Cisty herny cas cca 5hodin je podla mojho nazoru dost malo. Ja viem, su dalsie mody, ale i tak... A okrem ineho, velmi zvlastnym dojmom na mna posobili in-game animovane sekvencie. Max, Mona a vsetci sa lesknu ako psovi .... a navyse sa mi zda, ze Max vizera uplne inak ako v jednotke. Tam mal taky polosialeny uskrn na xichteŠponty píše:JJ hra je dost dobrá.....grafika a zvuk je super, týhle hře fakt neni co vytknout.....už sem jí dohrál, konec je dost dobrej a taky dost napnutej nervama
![]()
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To vážně ne.
Docela mě zaráží, že všude píšou o absenci multiplayer ALE!! Jak udělat v multiplayeru bullet time? To by asi dělalo bordel
Docela mě zaráží, že všude píšou o absenci multiplayer ALE!! Jak udělat v multiplayeru bullet time? To by asi dělalo bordel
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Jackar
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nezbyva mi nez se pridat.Je to nadhera. Hlavne kdyz jim strilite do nohou s BULLET TIME.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Lemmy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ale když to ta kvemete, tak jednička vlastně taky nějak dlouhá nebyla... i když je to tak krátké myslím že se tomu moc věcí vytknout nedá. možná, že tam pár malých bugů je, ale jen opravdu málo. ještě si pamatuju na můj první výstřel s bullet timem jak sem toho maníka střelil a on proletěl vzduchem
prostě nádhera.. 
- Dony
- Středně pokročilý

- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

tak sem to dohral a fakt dobry psycho
, docela malo krve, nelitaj hlavy, ruce a tak a na to, za byl behem hry snad trikrat skoro mrtvej tak i na konci docela dobre beha
nekdo tu psal o scene s horicim mrakodrapem, ja tam zadnej nevidel ???
kde to bylo?
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Uz si to uplne nepamatuju, ale myslim, ze musis hodit rec s tim borcem co delal identifikaci Mony, pak muzes chvilku chodit po stanici (sranda je treba ze ti zacnou nadavat kolegove, kdyz jim vlezes pred televizi .. nebo zkus sahnout na jednotku klimatizace , taky sranda
) ) .. no ale pak musis jit dolu po schodech do vezeni, tam je Mona ... a pak .... no uvidis sam 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jak píše Pop, pokračuje to dole ve vezení.... Nevim jestli neni predtim nutný zvednout telefon u šefky na stole, uz si to nepamatuju presne.
jinak ve vezení - ten blijící vezen rulezzz
jinak ve vezení - ten blijící vezen rulezzz
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, nedávno jsem ji sjel znova a všiml jsem si veci co jsem poprvy vubec nevidel....Pop píše:Jo! Ten je morovy a ten nadavajici bachar ..Cela hra je prospikovana takovyma drobnostma
napr. jsem tam nekde "zbalil" nejakou ku*vu a ona šla se mnou a strilela po ostatních... Napoprvy jsem ji asi omylem sejmul
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään