Síť + firewall = p2p sítě ?
Moderátor: Don
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Síť + firewall = p2p sítě ?
Mám problém, před časem jsem na síťovej server hodil firewall a nastavil volné porty pro komunikátor a p2p sítě. Od té doby sem se nemoh' připojit až do doby, kdy jsem firewall smazal. Pozn. Firewall měl nastaveno, jaké porty otvírat a pro co a stejně je neotevřel. Jsem v sítích začátečník a tak nevím, co jinýho mám napsat pro upřesnění. Jinak bych ten firewall celkem ocenil...Díky za rady a pokud je dotaz snůška nesmyslů, tak se nezlobte..
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký? 411 a 4111 jsou OK, dc jede (samozžejmě jen od legálních zdrojů)Jiri Drak píše:Ty tam musis nastavit presmerovani vybranych portu na tvoje PC, ne je zakazovat nebo povolovat.
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to je nějaká blbost, na stahování od lidí žádný porty přesměrovávat nemusíš, to by se mělo dělat normálně dynamicky v rámci NATuElCon píše:Jaký? 411 a 4111 jsou OK, dc jede (samozžejmě jen od legálních zdrojů)Jiri Drak píše:Ty tam musis nastavit presmerovani vybranych portu na tvoje PC, ne je zakazovat nebo povolovat., ale nejde stahovat, páč nemůžu přesmerovat všechy tcp porty - IP adresy lidí, od kterých stahuju...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)