Poraďte mi s PhotoPaintem

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Poraďte mi s PhotoPaintem

Příspěvek od ManCZE »

Potřebuju nutně poradit s PhotoPaintem od Corelu (verze 9).
Onehdy jsem zformátoval počítač a musel jsem všechny programy přeinstaovat. Jaké bylo moje překvapení, když po spuštění Photopiantu vidím na obrazovce POUZE tohle (prstě to je všechno, co vidím):
http://moorhuhn.wz.cz/pp.jpg
Chybí tu úplně menu a zakrývá to o windowsáckou lištu. Zajímavé je, že když jakkoliv změním rozlišení, tak se objeví klasické okno a vše je v pořádku do dalšího zapnutí. Přitom normální Corel mi jede normálně.
Alt+Enter nefunguje a vážně nevím, co s tím :cry:
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Tohle dělá devítka na SP2 - předtím jsi ho tam asi neměl. CorelDraw normálně funguje.
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

jj. přesně. SP2 jsem tam predtím neměl. je nějakej patch, který to spravuje?

thx
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

co říkají stránky výrobce (Corel)? případně nějaké diskusní fórum u výrobce?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

No výrobce Ti u Corelu9 řekne, ať si koupíš upgrade na verzi 12 za cenu ojetý škodovky... moje rada je vyhoď ten SP2, k ničemu to zatím není. SP2 bude mít smysl až tehdy, když se objeví nějakej novej wormík využívající závažný chyby win a záplata půjde installnout pouze na SP2.

O žádným patchi na verzi 9cz nevím. Anglická to nedělá. Corel12en jede taky OK - vyzkoušeno.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

U mě chodí "9_cz" se SP2 "noproblemo" :D :oops: Co ovladač grafiky? To mně dělala ATI 128 na Corel8 na BX Masteru na W98SE 8-)
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManCZE »

takže jsem to provizorně vyřešil - když chci spustit photopiant, tak ho spustím -> dám vlastnosti na ploše -> nastavení a šoupnu se sliderem někam a zase z5 -> použít ==> rozlišení se mi nezmění a z photopaintu na mě kouka krásná lišta :) . Bože, v dnešní době tohle...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“