MSI NX6800 TD - nemá regulaci otáček

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
snapcase
Začátečník
Začátečník

MSI NX6800 TD - nemá regulaci otáček

Příspěvek od snapcase »

tak,mam problem,vsimol som si ze tieto karty by mali mat regulaciu otacok vetrania.pred tyzdnom zakupena karta ho ale nema,navyse je ventilator a chladic cierny a mal by byt priehladny resp.medeny ci strieborny.podotykam ze ide o MSI NX6800-td........viem mi niekto poradit co som to vlastne kupil?
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

hmmm, a co treba pridat foto, nebo barvu PCB ci nejaky napis z karty
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

2 snapcase: Není to nakonec verze 6800LE? :? Fotku, thx. :wink:
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

hmmm....karta je cervena jak ma byt,vetrak je cely cierny,chladic resp.jeho rebrovanie je tiez cierne,akurat v otvore kde by mal byt regulator je chladic striebornej farby,hore je nalepka s takym charakterom a zvysli napis NX6800series,kdezto ak by to bola LE ta tam ma napis Quadro FX.bolo to kupene v krabici original od 6800non-u,software sedi aj vsetko ostatne,len tam nie je ten regulator otacok a ta farba......nemam teraz monitor takze sa ani nemozem pozriet kolko ma pip a vertex units.......ak to niekto poznate podla pohladu prosim,dajte vediet
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

vyzerato ako 6800le, ale s uz opravenou nalepkou.
to foto by sa ozaj siklo. nove 6800le od msi uz nemaju napis quadrofx
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

:idea: Možná by to mohlo být postavený na PCB revize 2....dělaj i podobný MSI6800GT na této revizi :wink: :idea:
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

MSI ma vseobecne dvoji(podvojny) znaceni :x
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zero píše:MSI ma vseobecne dvoji(podvojny) znaceni :x
To jde poznat z koncovýho trojčíslí na štítku :roll: (020 má snad černý chladič, 010 klasiku s potenciometrem) :oops:
snapcase
Začátečník
Začátečník

hned bezim

Příspěvek od snapcase »

no hned bezim z roboty pozriet domov tie vyrobne cisla a hned jak budem moct tak ich sem hodim.zatial dik vsetkym za rady,ale stale som na pochybach.dokonca som na stranke msicomputer porovnal LE a NU a rozlozenie mojej karty je take hybridne ze ma niektore veci z jednej a ine veci zase z druhej,uz som z toho uplny magoooo(r)-najlepsie bude ju odskusat.aj tak ale ked to bude NU ten regulator by tam mal byt a mozno to tento novy chladic neuchladi keby som to uuuplnou nahodou chcel trocha potaktit.......ja ti nevim karle,oni si snad delaj kozy
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

020 často má PCB upravený z Ultry :wink:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“