Morrowind, rady, tipy, triky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:
ICE píše: Kdyz jde o plavani... zakouzli na nej vodni chuzi... (musis si to nechat udelat na target, zakladni je na self :))
To me taky napadlo ... teda me napadlo, jestli kdybych na neho zakouzlil nejaky Levitate (ktery bohuzel jako spell nemam, vyrabim si lektvray :) ), tak jestli by za mnou letel.
jo.. da se tak i zabijet :)) popiuje to jedna holka v arene na morrowind.cz :)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

ICE píše:
Pop píše: To me taky napadlo ... teda me napadlo, jestli kdybych na neho zakouzlil nejaky Levitate (ktery bohuzel jako spell nemam, vyrabim si lektvray :) ), tak jestli by za mnou letel.
jo.. da se tak i zabijet :)) popiuje to jedna holka v arene na morrowind.cz :)
Yo...to jsem cetl .. zakouzli letani, vyleti nahoru a pak je necha spadnout :)
Fikane! :twisted:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:
ICE píše:jo.. da se tak i zabijet :)) popiuje to jedna holka v arene na morrowind.cz :)
Yo...to jsem cetl .. zakouzli letani, vyleti nahoru a pak je necha spadnout :)
Fikane! :twisted:
spousta peneeeeeeeez za brneni :)))
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Jakou mate maximalni nosnost? Ja hraju za Norda, silu mam na 100, vic uz nejde levelovat a nosnost mam 500. A nestaci :)) Hodne veci taham (mozna zbytecne) s sebou a navic nosim komplet Orci brneni a to je k******y tezke :))
Vim, ze docasne si muzu zvysit strenght potionem nebo kouzlem, ale tak me jenom zajimalo jestli tech 500 neni malo a kolik maji ostatni.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:Jakou mate maximalni nosnost? Ja hraju za Norda, silu mam na 100, vic uz nejde levelovat a nosnost mam 500. A nestaci :)) Hodne veci taham (mozna zbytecne) s sebou a navic nosim komplet Orci brneni a to je k******y tezke :))
Vim, ze docasne si muzu zvysit strenght potionem nebo kouzlem, ale tak me jenom zajimalo jestli tech 500 neni malo a kolik maji ostatni.
mam 1000 = sila 200 :) trosku naboostovany vecma... nosim i enchantnutou sukni... ROFL...
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Sukne ... LOL

Aha! Takze takto to jde ... pouzivat veci s constant efektem. Tech enchantu muze byt na jedne veci i vic, ze?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:Sukne ... LOL

Aha! Takze takto to jde ... pouzivat veci s constant efektem. Tech enchantu muze byt na jedne veci i vic, ze?
jj, muze, ale nikdy tam toho pak nedas tolik...

dlouho jsem pouzival mece s fire a frost damage... docela to slo... pak jsem poridil 2 zvlast :) a naponec skoncil u trueflame a hopesfire :wink:

sezen si komplet exquisite veci a narvi do toho constant efecty na dany vlastnosti od 1 do maxima co se tam vejde... pak to na sebe nandej a chvili zkousej az budes mit z dane veci nahodou maximum :)

a bacha na bonewalkery... (srubnou ti silu a zacnes znova :) )
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

No ja jsem s enchantovanim vicemene na zacatku ... abych to delal sam na to nemam skil a u enchanteru je to drahe jak prase .. takze akorat stradam penize a sem tam si neco nehcam ocarovat.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:No ja jsem s enchantovanim vicemene na zacatku ... abych to delal sam na to nemam skil a u enchanteru je to drahe jak prase .. takze akorat stradam penize a sem tam si neco nehcam ocarovat.
njn... pockej jak budes pak na ty constant efecty hledat zoufale golden sainty nebo ascended sleepery... a CE enchant zasadne u enchanteru... :) tech par zlatek uz zaplatis :)
Amice
Nováček
Nováček

Příspěvek od Amice »

Morrowind, Morrowind, krásně strávených pár týdnů... :) . Jo doma, to by mohli povídat. Proc se k němu vrátit, když není žádný problém si udělat postavičku, co půlku nepřátel usmaží na dálku ohněm, zbytek rozseká na blízko, všechny truhly v okolí hravě vypáčí a "Draka Uhra", toho boha :P zmlátí na férovku?
Athlon XP 2600+ (5.75x336) 512kB L2 Barton, MSI KT6-Delta FISR (MS6590 v2.0) BIOS v5.6, 1x1024MB Kingmax + 1x512MB A-data DDR PC3200 (2.5-2-3-6 1T), WD2500KB, nVIdia GeForce6800XT 512MB, TEAC DV-516E, Fortron FSP400-60THN S, Thermaltake VB1000SWS Soprano
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Amice píše:Morrowind, Morrowind, krásně strávených pár týdnů... :) . Jo doma, to by mohli povídat. Proc se k němu vrátit, když není žádný problém si udělat postavičku, co půlku nepřátel usmaží na dálku ohněm, zbytek rozseká na blízko, všechny truhly v okolí hravě vypáčí a "Draka Uhra", toho boha :P zmlátí na férovku?
jj, co bych dak za dalsi poradny datadisk, draky a vubec vsechno :sigh: :xmas: :worship: :worship: :worship: :worship: :huh: :lookround: :sleepy: :old9:
†VeGaN†
Začátečník
Začátečník

Cestina

Příspěvek od †VeGaN† »

Mam aku blbu otazocku, da sa niekde stiahnut cestina? Mam orig. co som mal ku graf.karte, ale nechce sa mi do toho ist, kedze moja English nie je najlepsia. Preto by som rad si to zahral v cestine...Posle mi ju niekto na mail alebo nejaky link, odkial by som ju stiahol?? dik.
PC: AMD Opteron 146(245x10),Zdroj TAGAN 530W, Apacer 2X512MB RAM PC-500, Asus RADEON X1900XT 512MB, ABIT KN8 ULTRA, SB X-FI, 19"LCD SAMSUNG 970P, DVDRW+/- Samsung 162L, 160GB MAXTOR SATAII, Creative I-Trigue 5600 5.1...
NOTEBOOK: UMAX- Pentium 4 2.8GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, CDRW/DVD, ATI MOBILE 9700 128MB, 17" DISPLAY..
I Don't BUY DELL...I would like to wish Paul success against Dell Inc.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Cestina

Příspěvek od ICE »

†VeGaN† píše:Mam aku blbu otazocku, da sa niekde stiahnut cestina? Mam orig. co som mal ku graf.karte, ale nechce sa mi do toho ist, kedze moja English nie je najlepsia. Preto by som rad si to zahral v cestine...Posle mi ju niekto na mail alebo nejaky link, odkial by som ju stiahol?? dik.
kdyz si koupis tribunal nebo bloodmoon tak ji myslim od playmana dostanes jinak ne... se podivej na jejich web...

taky existuji temne cesty, ale o tech ti radeji psat nebudu :fear:
†VeGaN†
Začátečník
Začátečník

Re: Cestina

Příspěvek od †VeGaN† »

ICE píše:
†VeGaN† píše:Mam aku blbu otazocku, da sa niekde stiahnut cestina? Mam orig. co som mal ku graf.karte, ale nechce sa mi do toho ist, kedze moja English nie je najlepsia. Preto by som rad si to zahral v cestine...Posle mi ju niekto na mail alebo nejaky link, odkial by som ju stiahol?? dik.
kdyz si koupis tribunal nebo bloodmoon tak ji myslim od playmana dostanes jinak ne... se podivej na jejich web...

taky existuji temne cesty, ale o tech ti radeji psat nebudu :fear:
Temne cesty su napriklad v lese v noci :) ale nepochopil som... to si mam kupit znovu tu istu hru? naco ich budem mat doma 2??
PC: AMD Opteron 146(245x10),Zdroj TAGAN 530W, Apacer 2X512MB RAM PC-500, Asus RADEON X1900XT 512MB, ABIT KN8 ULTRA, SB X-FI, 19"LCD SAMSUNG 970P, DVDRW+/- Samsung 162L, 160GB MAXTOR SATAII, Creative I-Trigue 5600 5.1...
NOTEBOOK: UMAX- Pentium 4 2.8GHz, 1GB RAM, 40GB HDD, CDRW/DVD, ATI MOBILE 9700 128MB, 17" DISPLAY..
I Don't BUY DELL...I would like to wish Paul success against Dell Inc.
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

Pozdravte noveho guildmastera Fighters Guildu :)))

(omlouvam se, ale musel jsem se pochlubit .. je to prvni guild, ktery jsem "vyhral" :) )

Akorat jsem byl prilis zaslepeny honbou za povysenim a poslechl jsem byvaleho mastera ve Vivecu (toho Norda) a sel jsem mu prilis na ruku ... a vybil jsem sefy jisteho guildu (kdo hral vi)....mno. No stejne jsem zlodeje hrat nechtel .. nebyli mne moc sympaticti :razz:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:Pozdravte noveho guildmastera Fighters Guildu :)))

(omlouvam se, ale musel jsem se pochlubit .. je to prvni guild, ktery jsem "vyhral" :) )

Akorat jsem byl prilis zaslepeny honbou za povysenim a poslechl jsem byvaleho mastera ve Vivecu (toho Norda) a sel jsem mu prilis na ruku ... a vybil jsem sefy jisteho guildu (kdo hral vi)....mno. No stejne jsem zlodeje hrat nechtel .. nebyli mne moc sympaticti :razz:
kdybys poslechl toho v ald ruhnu... tak bys vybil ty sefiky fighteru ve vivecu a mohl sis uzit i zlodeje :)
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

ICE píše:
Pop píše:Pozdravte noveho guildmastera Fighters Guildu :)))

kdybys poslechl toho v ald ruhnu... tak bys vybil ty sefiky fighteru ve vivecu a mohl sis uzit i zlodeje :)
Jo! To mně pak taky doslo, ale jelikoz sejvuju hlavne F5, tak jsem mel posledni radny save hoodne stary, tak se mi nechtelo vracet a zlodeje ozelim ... stejne me hajzlici nechteli vzit do party ... cosi jim na mne porad chybelo :)) .. no ted uz je jim to jedno ... lol

Ted jsem se zameril na House Redoran ... jdu resit korupci do Caldera Ebony Mines, abych se stal Councilmanem.

Taky jsem hodne rychle postoupil v Imperial Cultu, jelikoz almoner questy jsem resil tak, ze jsem mu to daval ze sveho a rovnou dvojnasobkem :oops:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:
ICE píše: kdybys poslechl toho v ald ruhnu... tak bys vybil ty sefiky fighteru ve vivecu a mohl sis uzit i zlodeje :)
Jo! To mně pak taky doslo, ale jelikoz sejvuju hlavne F5, tak jsem mel posledni radny save hoodne stary, tak se mi nechtelo vracet a zlodeje ozelim ... stejne me hajzlici nechteli vzit do party ... cosi jim na mne porad chybelo :)) .. no ted uz je jim to jedno ... lol

Ted jsem se zameril na House Redoran ... jdu resit korupci do Caldera Ebony Mines, abych se stal Councilmanem.

Taky jsem hodne rychle postoupil v Imperial Cultu, jelikoz almoner questy jsem resil tak, ze jsem mu to daval ze sveho a rovnou dvojnasobkem :oops:
hlavne tam neosvobozuj otrokyni dahleenu, jinak dopadnes jako ja :shock:
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pop »

ICE píše: hlavne tam neosvobozuj otrokyni dahleenu, jinak dopadnes jako ja :shock:
Ha! Mluv! Nejaky bug ve hre? Co se stane? Mne to napsalo u nekterych postav jakoze jsem zabil postavu dulezitou pro dalsi dej a ze mam zustat naveky ve svete, ktery jsem si stvoril .. nebo neco podobneho :) .. no samozrejme jsem loadoval

co je s tou dahleenou? .. jenom lehce natukni ... dik
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pop píše:
ICE píše: hlavne tam neosvobozuj otrokyni dahleenu, jinak dopadnes jako ja :shock:
Ha! Mluv! Nejaky bug ve hre? Co se stane? Mne to napsalo u nekterych postav jakoze jsem zabil postavu dulezitou pro dalsi dej a ze mam zustat naveky ve svete, ktery jsem si stvoril .. nebo neco podobneho :) .. no samozrejme jsem loadoval

co je s tou dahleenou? .. jenom lehce natukni ... dik
kdyz ju osvobodis, tak pak uz nebudes moct splnit jeden z dalsich questu pro Redorany... (ja ji osvobodil hodne davno, takze hlavnim redoranem nikdy nebudu...)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“