//edit Sent - upraven nazev threadu
TOCA Race Driver - problem na Radeonu
Moderátor: Baneshee
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
TOCA Race Driver - problem na Radeonu
Nevíte náhodou někdo proč se mi v týhle hře (na Radeonech) nezobrazují kompletní auta? Mám 9600XT a tyhle problémy sem měl i s 9100. Zkuste si představit okýnka, řidiče, brzdiče, stěrače a volant a kolem toho nic!! Prostě všechno to vypadá jak ze SCI-FI
Stejný problém mám i ve dvojce ikdyž měním karty (za G-Force 4 se kterou to běhá v pohodě) nebo Catalysty a nepomáhaj ani patche. Nevíte jak na to?
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Toca je všeobecně hra plná bugů. I na mojí GF3Ti200 vypadávali textury. Pokud ale vím, tak nVidia tuto chybu opravila v ovladačích a myslím si, žwe by tomu tak mohlo být i u Ati. Pokud ne, tak jedině patche, případně vypnout nějaké speciální featurky na kartě (jaké ale netuším)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: