zkusenost s 2,5" disky
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- vojacek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zkusenost s 2,5" disky
Ahoj, chtel jsem si poridit do notebooku novej 2,5" disk, ale nedari se mi najit nejaky testy popripade zkusenosti. Uvazuju o 40GB/8MB cache/5400 ot, takze asi Hitachi nebo Seagate. Je i v 2,5" Seagate takovej slimak jako u 3,5" disku? Spolehlivost je srovnatelna? Obe znacky maji u mne vroubek v mam tady hrbitov Barracud II, III a IBM GXP uz nevim kolik....
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
seagate už neni slimák ani ve "stolních" discích, ani v notebookových discích...o spolehlivosti seagate 2.5" je těžké mluvit, nejsou na trhu dost dlouho.
rozhodně neber 4200ot, to už je dnes trochu moc old...sice to vydrží trochu víc nárazů ale nepočítám že si s nim budeš házet z pátýho patra
vzal bych buď 5400/8mb nebo 7200/cokoliv. preferuji hitachi ale v tomto případě je to celkem jedno
rozhodně neber 4200ot, to už je dnes trochu moc old...sice to vydrží trochu víc nárazů ale nepočítám že si s nim budeš házet z pátýho patra
vzal bych buď 5400/8mb nebo 7200/cokoliv. preferuji hitachi ale v tomto případě je to celkem jedno
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."