Ztišení dabingu na všech DVDčkách

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ztišení dabingu na všech DVDčkách

Příspěvek od CROSS »

Čao, nemáte někdo zkušenosti u ztišení pouze dabingu u DVDček? Hudba i zvuky jdou v nezměněné síle. Dabing je slyšet, je ale příliš tichý. Dělá mi to u všech DVDček. Originálu, -R i +R, takže v tom to není. U jednoho originálu byly zvuky AC3 cze 5.1 a DTS cze 5.1, ty šly ztišeně, pouze AC3 eng 5.1 šel normálně. U ostatních DVDček ale na jazyku zvuku ani typu nezáleží a jde to ztišeně. Něco se někde změnilo a nevím co. Bedýnky jsou všechny OK, DVDčka, který to dřív hrálo normálně to teď hraje ztišeně, takže problém bude asi někde uvnitř mýho Sencoru. V nastavení už jsem se šťoural, ale asi to bude někde uvnitř.

Máte někdo podobné zkušenosti?
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

tak tam strc defaultni nastaveni a mas to fpoho ne? kor kdyz to u neceho jde, tak to jsi nekde neco zkonil

jinak pochybuji ze bude mit nekdo zkusenosti vubec s necim znacky Sencor :oops:
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Kligy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kligy »

Tak s tímto problémem opravdu, opravdu, ale opravdu zkušenosti nemám. :sad:
A nepomohlo by ti třebas RST cmosky (jestli tam teda nějaká je).
Notebook: Acer TravelMate 542LCi
P4 Mobile 2,8 GHz, 512 DDR/333, 40 GB, Ati Mobility Radeon 9200/64 DDR, DVD/CD-RW, Bluetooth, Wi-Fi, IrDA, 15" SXGA+ LCD 1400*1050, WXP + SP2

http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcg ... _stats_new
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Wiruz píše:tak tam strc defaultni nastaveni a mas to fpoho ne? kor kdyz to u neceho jde, tak to jsi nekde neco zkonil

jinak pochybuji ze bude mit nekdo zkusenosti vubec s necim znacky Sencor :oops:

Nejde mi o Sencor (i když jde), ale o zkušenosti s podobným problémem.
Default setup jsem v meníčku Sencoru nenašel, ale možná mrknu se, jestli tam něco takovýho je.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

To, o čem mluvíš je stolní DVD přehrávač ? Já mám DVD přehrávač Sencor a jede v pohodě. Hodil bych to na reklamaci, to není normální !
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

JanHavlicek píše:To, o čem mluvíš je stolní DVD přehrávač ? Já mám DVD přehrávač Sencor a jede v pohodě. Hodil bych to na reklamaci, to není normální !

Jo jo, stolní DVD přehrávač. Taky to tak vidím. Jenom by mě zajímalo, jak dlouho to bude trvat. Autorizovanej servis je v Práglu, Brně a Bratislavě. Já jsem z HK a koupil jsem to v Pcích.
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

CROSS píše:Jenom by mě zajímalo, jak dlouho to bude trvat. Autorizovanej servis je v Práglu, Brně a Bratislavě. Já jsem z HK a koupil jsem to v Pcích.
To by chtělo by se zeptat přímo v prodejně, musí na to mít určitý počet dnů
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

JanHavlicek píše:
CROSS píše:Jenom by mě zajímalo, jak dlouho to bude trvat. Autorizovanej servis je v Práglu, Brně a Bratislavě. Já jsem z HK a koupil jsem to v Pcích.
To by chtělo by se zeptat přímo v prodejně, musí na to mít určitý počet dnů
reklamace podle zakona do 30 DNU, pak muzes zadan uplne nove prehravac
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
CROSS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CROSS »

Wiruz píše:
JanHavlicek píše: To by chtělo by se zeptat přímo v prodejně, musí na to mít určitý počet dnů
reklamace podle zakona do 30 DNU, pak muzes zadan uplne nove prehravac

Fakt? Tím líp! Pokusím se to někde najít. Na sajtách nějaký ČOI nebo tak někde. Zákonům nerozumím a právníky nemám rád, ale tohle jsou zákony na ochranu spotřebitele, tak snad...
No uvidíme.
Kligy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

30 dnů!

Příspěvek od Kligy »

bud ti to vyridí do 30 dnů, nebo mas nasledujici pravo:
1) cekat a drzet pusu
2) zazadat o to same ale jiny kus zbozi
3) vybrat si jine zbozi a +/- doplatit
4) vybrat prachy a jit si koupi neco nekam jinam :o))

Pardubice zdraví H.K. :-)
Notebook: Acer TravelMate 542LCi
P4 Mobile 2,8 GHz, 512 DDR/333, 40 GB, Ati Mobility Radeon 9200/64 DDR, DVD/CD-RW, Bluetooth, Wi-Fi, IrDA, 15" SXGA+ LCD 1400*1050, WXP + SP2

http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcg ... _stats_new
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“