Ztišení dabingu na všech DVDčkách
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ztišení dabingu na všech DVDčkách
Čao, nemáte někdo zkušenosti u ztišení pouze dabingu u DVDček? Hudba i zvuky jdou v nezměněné síle. Dabing je slyšet, je ale příliš tichý. Dělá mi to u všech DVDček. Originálu, -R i +R, takže v tom to není. U jednoho originálu byly zvuky AC3 cze 5.1 a DTS cze 5.1, ty šly ztišeně, pouze AC3 eng 5.1 šel normálně. U ostatních DVDček ale na jazyku zvuku ani typu nezáleží a jde to ztišeně. Něco se někde změnilo a nevím co. Bedýnky jsou všechny OK, DVDčka, který to dřív hrálo normálně to teď hraje ztišeně, takže problém bude asi někde uvnitř mýho Sencoru. V nastavení už jsem se šťoural, ale asi to bude někde uvnitř.
Máte někdo podobné zkušenosti?
Máte někdo podobné zkušenosti?
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- Wiruz
- Pokročilý

tak tam strc defaultni nastaveni a mas to fpoho ne? kor kdyz to u neceho jde, tak to jsi nekde neco zkonil
jinak pochybuji ze bude mit nekdo zkusenosti vubec s necim znacky Sencor
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Kligy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak s tímto problémem opravdu, opravdu, ale opravdu zkušenosti nemám.
A nepomohlo by ti třebas RST cmosky (jestli tam teda nějaká je).
A nepomohlo by ti třebas RST cmosky (jestli tam teda nějaká je).
Notebook: Acer TravelMate 542LCi
P4 Mobile 2,8 GHz, 512 DDR/333, 40 GB, Ati Mobility Radeon 9200/64 DDR, DVD/CD-RW, Bluetooth, Wi-Fi, IrDA, 15" SXGA+ LCD 1400*1050, WXP + SP2
http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcg ... _stats_new
P4 Mobile 2,8 GHz, 512 DDR/333, 40 GB, Ati Mobility Radeon 9200/64 DDR, DVD/CD-RW, Bluetooth, Wi-Fi, IrDA, 15" SXGA+ LCD 1400*1050, WXP + SP2
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Wiruz píše:tak tam strc defaultni nastaveni a mas to fpoho ne? kor kdyz to u neceho jde, tak to jsi nekde neco zkonil
Nejde mi o Sencor (i když jde), ale o zkušenosti s podobným problémem.
Default setup jsem v meníčku Sencoru nenašel, ale možná mrknu se, jestli tam něco takovýho je.
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
JanHavlicek píše:To, o čem mluvíš je stolní DVD přehrávač ? Já mám DVD přehrávač Sencor a jede v pohodě. Hodil bych to na reklamaci, to není normální !
Jo jo, stolní DVD přehrávač. Taky to tak vidím. Jenom by mě zajímalo, jak dlouho to bude trvat. Autorizovanej servis je v Práglu, Brně a Bratislavě. Já jsem z HK a koupil jsem to v Pcích.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Wiruz
- Pokročilý

reklamace podle zakona do 30 DNU, pak muzes zadan uplne nove prehravacJanHavlicek píše:To by chtělo by se zeptat přímo v prodejně, musí na to mít určitý počet dnůCROSS píše:Jenom by mě zajímalo, jak dlouho to bude trvat. Autorizovanej servis je v Práglu, Brně a Bratislavě. Já jsem z HK a koupil jsem to v Pcích.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Wiruz píše:reklamace podle zakona do 30 DNU, pak muzes zadan uplne nove prehravacJanHavlicek píše: To by chtělo by se zeptat přímo v prodejně, musí na to mít určitý počet dnů
Fakt? Tím líp! Pokusím se to někde najít. Na sajtách nějaký ČOI nebo tak někde. Zákonům nerozumím a právníky nemám rád, ale tohle jsou zákony na ochranu spotřebitele, tak snad...
No uvidíme.
- Kligy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
30 dnů!
bud ti to vyridí do 30 dnů, nebo mas nasledujici pravo:
1) cekat a drzet pusu
2) zazadat o to same ale jiny kus zbozi
3) vybrat si jine zbozi a +/- doplatit
4) vybrat prachy a jit si koupi neco nekam jinam
))
Pardubice zdraví H.K.
1) cekat a drzet pusu
2) zazadat o to same ale jiny kus zbozi
3) vybrat si jine zbozi a +/- doplatit
4) vybrat prachy a jit si koupi neco nekam jinam
Pardubice zdraví H.K.
Notebook: Acer TravelMate 542LCi