Far Cry - vidím jen kříž, kompas, a jinak jen samá mlha?!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Miki Frosty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miki Frosty »

Flegy píše:víš co...nikdy sem ve hrách neměl problémy s atinama....ale párkrát se mi stalo že s nVidiou jo....z toho vyplívá...buď jak vůl hledat ovladače s kterejma to chodí...nebo si koupit nějakýho radeona...a to nefandim ani jedný straně...jen logický řešení... 8-)
Mně to teda jako logický řešení nepřipadá, už jen proto, že jsem si nepořídil komp na hraní her (ale zase netvrdím, že si sem tam něco nezapařím) :wink:
Ale abych si logicky vzato jen kvůli tomu, že si jednou za tejden zahraju hodinku nebo dvě nějakou hru (čistě pro odreagování se) musel nutně pořizovat ATInu anebo rovnou 6800??? :cry:
Jsem se svou sestavou poměrně spokojenej, a trápil jsem se já (teda s těma ovladačema) - těm co mi poradili konkrétně děkuji ještě jednou!!! a ty se s tou vyplívající atinou běž třeba vy...
...fotit :evil:
2SHIT: Když jsem tu ten thread zakládal, netušil jsem, že bude problém zrovna v ovladačích, ale myslím si, že pokud by to někomu z modů nebo adminů vadilo tady, tak by to přesunuli jinam :jaw:
AMD Athlon64 3200+(Winchester) :: DFI LANParty NF3 Ultra-DAGF :: 1024 MB DDR400 CL3 A-Data :: Sapphire Ati Radeon 3850 512MB AGP :: Seagate 160GB EIDE + WD 500GB SATA :: DVD-RW LG GSA-4163B :: 22'' LCD BENQ G2220HD ::
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“