Saitek R440 Force Feedback Wheel - znate ho?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Saitek R440 Force Feedback Wheel - znate ho?

Příspěvek od rodier »

Mate nekdo zkusenosti s
"Saitek R440 Force Feedback Wheel Volant" ??
Shanim volant kolem 2000kc, vsude na cz webech maji jen logitechy geniuse a potom az trusthmastery.. premyslel jsem tedi o Logitech Formula Force GP za stejnou cenu jako je tenhle Saitek (cca 2100kc)., ale podle recenze na pctuningu i v zahranici vypada dost "cheap" a hlavne ujizdeji pedaly.

Potom jsem narazil na tenhle Saitek, kterej vsude chvali, (pcmag, guru3d, ign).. tak mne zajimaji nejake zkusenosti cechu, jestli ho nekdo mate?

Mne osobne se libi zejmena ty pedaly.. i kdyz nevim zda ten na obrazku je presne on (musim napsat do Alzasoftu) nebot na webu Saiteku maji jiny obrazek . Jen tak odhadem myslim ze se neda drzet moc 2:45 .. kvuli tem tlacitkum.. to by mohla byt nevyhoda..

Taky by mne zajimalo jak je to vlastne realne velike a co ta TouchSense technologie ?

http://www.alz.cz/DetailPage.asp?DPG=46430

Obrázek
Obrázek
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

jenom teda nevim jak vlastne vypada.. v recenzich maj uplne jinej volant..teda jinej stred.. takovej osklivejsi ale zase s LED kontrolkama..

Jinak ty pedaly jsou fakt dobre resene, neujizdeji protoze jsou zajistene vahou nohy na podlozce..

viz http://www.guru3d.com/article/content/123/4/
Obrázek
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

u nás na Slovensku ho velmi vychvaluju

jedine, co ma ine ako ostatne, je "drsnosť" - nejazdí sa s nim tak jemne ako s ostatnými a to je len dobre :twisted:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

mel jsem ho cirka mesic pujcenej, sice jsem snim nejel maratony ale subektivni dojmy z neho nebyly moc dobry. k volantu bych mel mirne vyhrady k ergonomii a k tlacitkam ale jinak celkem ok ale rozhodne jsem se hodne bal o pedaly. ty me teda o sve "kvalite" moc nepresvedcily :(
0118 999 881 999 119 7253
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

ale za tú cenu ?

ja mám napr. Hamu Rumble RACING wheel, ergonomia nic moc...cely volant nic extra
u kamarata som skusal LOGITECHA MOMO WINGMAN - stoji okolo 5000sk - sice je to lahoda ale mne bohate staci ta moja HAMA

jedine co mi nanu treba su nove drivere, lebo nie vsade mi ide Feedback :(

takze ak nema Xtra naroky...proste ak si na ten Xtech zvykne, nebude chciet nic ine!
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

no za 2k czk sezenes logitecha wingman formula force gp a ten mi teda osobne vyhovuje mnohem vic, hlavne se nemusim bat o pedaly

//edit: divam se ve slovenskym alzacu mate toho logitecha za stejny prachy jako saiteka
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

tykoki, kamarat kupoval toho logitacha za 5k a teraz uz len 2k :shock:
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

tykoki, kamarat kupoval toho logitacha za 5k a teraz uz len 2k :shock:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

eraser007 píše:tykoki, kamarat kupoval toho logitacha za 5k a teraz uz len 2k :shock:
MOMO ale neni stejnej jako Formula force, je tam velkej rozdíl.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

jasne.. MOMO je neco uplne jineho, viz recenze na pctuning.

Jinak co znamena bat se o pedaly ???
U toho force GP v recenzich kritizujou cheap look a odjizdeni pedalu po zemi coz je na hovno.
Jinak posvete vsude dostava saitek nejlepsi mozna hdonoceni naorzdil od force gp
Obrázek
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jája píše:
eraser007 píše:tykoki, kamarat kupoval toho logitacha za 5k a teraz uz len 2k :shock:
MOMO ale neni stejnej jako Formula force, je tam velkej rozdíl.
jj to je uplne jine kafe :roll:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

rodier píše:jasne.. MOMO je neco uplne jineho, viz recenze na pctuning.

Jinak co znamena bat se o pedaly ???
U toho force GP v recenzich kritizujou cheap look a odjizdeni pedalu po zemi coz je na hovno.
Jinak posvete vsude dostava saitek nejlepsi mozna hdonoceni naorzdil od force gp
zdali se me silene chatrne, obcas (temer porad) jsem se bal na ne poradne dupnout abych je neurval
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

ja neviem - u mna sa tiez smykaju pedalia vyriesil som to tym, ze som pod ne dal gumu

bat sa o pedaly - asi v zapale hrania ak sa pozabudnes a budes si mysliet ze si v aute a z celej sily dupnes na brzdu tak moze odist - aspon tak som to pochopil
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

aha, tak som si to dobre vysvetlil :)

ajtak, ci vezmes logitech ci saitek, zle nevyberies

podla mna je to individualne

ja osobne by som preferoval saitek
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

eraser007 píše:ja neviem - u mna sa tiez smykaju pedalia vyriesil som to tym, ze som pod ne dal gumu

bat sa o pedaly - asi v zapale hrania ak sa pozabudnes a budes si mysliet ze si v aute a z celej sily dupnes na brzdu tak moze odist - aspon tak som to pochopil
ja bych jen upravil pojem odist na odist do vecnych lovist :roll:
jinak za pedaly si vzdy dava krabicu takze me nejaka prilnavost moc netrapi
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“