Neustale zapinani PC

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
kris
Nováček
Nováček

Neustale zapinani PC

Příspěvek od kris »

Ahoj lidi,
potreboval bych poradit co s kompem. Po kazdem vypnuti (pres WinXP), se mi pocitac temer okamzite opet zapne, najedou Xp-cka a nadale se nic nedeje. Jsem z toho docela bezradnej, pomaha pouze vypnuti ze zasuvky.
Diky za kazdou moudrou radu.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

To dela od pocatku kdy jsi WinXP nainstaloval nebo to zaclo delat az pozdeji (pak bude asi reinstalovat) ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
kris
Nováček
Nováček

Příspěvek od kris »

No,dela to od zacatku,co mam komp a to uz tam WinXp byl. Prave ze se pak nic nedeje a to me docela mate. Napadlo me preinstalovani Windovsu,ale moc se mi do toho nechce,protoze nevim, zdali to vubec pomuze.
Co s tim?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Nemáš třebas tak náhodou síťovou kartu nastavenou WakeOnLan - Enabled a např. přopojenou k něčemu co vysílá packety. Měl jsem takto napojený počítač na anténu na střeše no a po vypnutí ho ta anténa do 10 vteřin zapnula, dokud jsem nevypnul WakeOnLan.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Zkus vypnout POwer management v BIOSU. Bude to nejspis mys nebo jina periferie
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Jednou jsem koupil bazarovej modem a ten mi s Win98SE dělal úplně to stjený. Když jsem dal PC vypnout, tak se okamžitě rozjel znova! A dělal to ten modem. Tak jsem ho vrátil.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“