Jak se aktivuje Hyper Transport

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
brizecka
Nováček
Nováček

Jak se aktivuje Hyper Transport

Příspěvek od brizecka »

Zdravím, jak se dá aktivovat HT??? Mám procesor AMD 64 3200+ a základní deku MSI MS-7030. V různých programech na diagnostiku PC mi ukazuje že ho aktivován nemám prosím poraďte....
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

MNo kdyby HTT nebyl aktivni, tak ti PC nebezi - je to nutnost. Pokud ti nejakej program vypisuje, ze HTT aktivni nejni, lze. Napis nam tedy prosim, ktery program ti tedle nesmysl tvrdi...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jestli ony ty programy nehledaj hyperthreading - toho se u A64 opravdu nedohledaj a vznikaj pak nedorozumení - HT u AMD a HT u Intelu se nejak plete :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

brizecka
Nováček
Nováček

jednalo se opravu o Hyper transport

Příspěvek od brizecka »

Byl to hyper transport a bylo zobrazeno v programu o informaci systému od základní desky.... A také bych se chtěl zeptat proč je FBS jen 200 když by mělo být 400 nebo jak se to řídí a podle čeho to mám poznat??? předem děkuji
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: jednalo se opravu o Hyper transport

Příspěvek od Butch »

brizecka píše:Byl to hyper transport a bylo zobrazeno v programu o informaci systému od základní desky.... A také bych se chtěl zeptat proč je FBS jen 200 když by mělo být 400 nebo jak se to řídí a podle čeho to mám poznat??? předem děkuji
Zkus si nejdříve přečíst pár FAQ v sekcích Procesory a Chipsety.
Když ti něco nebude jasné, klidně se ptej.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“