internet - GPRS - drahé linky
Moderátor: Don
- pedros
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
internet - GPRS - drahé linky
Chtěl bych se zeptat, mám Eurotel data nostop - připojení k internetu s neomezeným přenosem dat přes GPRS, jestli se mám strachovat nebo nějak zabezpečit proti tomu abych byl přesměrován na draze účtovanou telefonní linku, jako to hrozí u dial up připojení. 
P4 2,4GHz,DDR 512MB PC2700 OCZ, ASUS P4PE,160GB Seagate,80GB Seagate, Radeon Saphire 9600Pro, DVD-+RW TEAC, DVD Toshiba, case NeonLIght, Wireless Intellimouse Explorer 2.0
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to při pokusu o přepojení začalo hulákat, že volaný číslo neexistuje (brouzdal sem na warezuShit píše:pavel.minarik píše:tohle by se Ti na GPRS stát nemělo, ikdyž nic není nemožné (musel bys vytočit číslo pro spojení přes GPRS nějakého "podvodného" operátora)![]()
![]()
jako prd
Můžeš se připojit nechtěně klidně přes Bahamy....
Ale jde to u ET zablokovat
U CDMA už to není možný
- pedros
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No a víš jak se to dá pojistit? , je na to nejaký softík nebo přímo u operátora?Shit píše:pavel.minarik píše:tohle by se Ti na GPRS stát nemělo, ikdyž nic není nemožné (musel bys vytočit číslo pro spojení přes GPRS nějakého "podvodného" operátora)![]()
![]()
jako prd
Můžeš se připojit nechtěně klidně přes Bahamy....
Ale jde to u ET zablokovat
U CDMA už to není možný
P4 2,4GHz,DDR 512MB PC2700 OCZ, ASUS P4PE,160GB Seagate,80GB Seagate, Radeon Saphire 9600Pro, DVD-+RW TEAC, DVD Toshiba, case NeonLIght, Wireless Intellimouse Explorer 2.0