Rstart pc!! jsem zoufalej!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Quark99
Nováček
Nováček

Rstart pc!! jsem zoufalej!

Příspěvek od Quark99 »

Nazdal lidi, mam takovej mensi problem :( : Pri práci na počítači mi počítač z ničeho nic zamrzne(modrá smrt), zkoušel jsem už vymenit procesor a paměti, nepomohlo, vyměnil jsme i kabel, vyzkoušle všechny zásuvky a nepomohlo, někdy se to stane jednou za půl dne, jindy třeba v deseti minutách. Přitom v servisu počítač bez problému podsoupil 2-denní test a v pohodě,tady u mě na koleji takhle stávkuje!

čím by to mohlo bejt zapříčiněný?

mám podezhření na zdroj, je možný že by byl citlivější třeba na podpětí? dost lidí tady má třeba konvici?

Za odpovědi předem děkuji Quark

PC: AMD 2000xp, Graf - 64MB, ram 256, desk Fic KT-748, disk Seag. 80GB
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

a co máš za zdraj? nějakej značkovej? jak silnej?
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Třeba ovladači něčeho :wink:
Quark99
Nováček
Nováček

Příspěvek od Quark99 »

ManchesterUnited píše:a co máš za zdraj? nějakej značkovej? jak silnej?
značku nevím,myslim že je tam 350W, jistej si nejsem,ale ten case je novej,takze by tam neměl bejt nějakej slabej,leda ze by byl špatnej

co kromě zdroje by mohlo způsobovat tyto výpadky?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“