Kapky do vodnika

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
Coolik
Nováček
Nováček

Kapky do vodnika

Příspěvek od Coolik »

Nevite kde sehnat ty kapky do vodnika co sviti pod UV nejlepe ORANZOVA barva ??? vim ze nektery maj v caseking ale nemaj tu barvu co bych chtel.Nebo mi nekdo radil at vyluhuju v te vode zvyraznovac ze by to prej melo svitit taky co vy nato ?? :roll:

// sry mozna jsem to dal do spatne kategorie,ale nevim kam jinam :roll:
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

skoro do casemodingu :wink:

jj, vyluhovat v ty vode zvyraznovacku popr. dve je super :) kdosi (tusim stoobi) to tu zkousel, ale v danym meritku si ani neskrtla... zeptej se ho ktery to byly at se jim vyhnes :)
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, prostě si kup oranžovej zvýrazňovač a vylouhuj to tam...to je nejlepší...
Coolik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Coolik »

Stoobi píše:jj, prostě si kup oranžovej zvýrazňovač a vylouhuj to tam...to je nejlepší...
Ok :)
Lilith
Začátečník
Začátečník

UV kapalina

Příspěvek od Lilith »

Koukni na www. HDT.cz tam ji prodavaji. Prileje se to jen do vody, dnes jsem si jednu objednal, jsem zvedav jak to bude vypadat.
CPU: AMD 2500+@3200+(1.65V@35-44°C)___MB: MSI KT6Delta FISR___RAM: 1024MB 400MHz DDR Kingmax___HDD: WB PATA 80GB, 2x WB SATA 160GB RAID0___OS: Windows 2003 Server Enterprise Edition R2___COOLER: Complete Close Water (CPU,ChSet,GPU, HDD)___Gallery: http://www.aji.estranky.cz/
Lilith
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lilith »

na tom www.HDT.cz se ta kapalina dobre najde pod cislem 80209024
CPU: AMD 2500+@3200+(1.65V@35-44°C)___MB: MSI KT6Delta FISR___RAM: 1024MB 400MHz DDR Kingmax___HDD: WB PATA 80GB, 2x WB SATA 160GB RAID0___OS: Windows 2003 Server Enterprise Edition R2___COOLER: Complete Close Water (CPU,ChSet,GPU, HDD)___Gallery: http://www.aji.estranky.cz/
Odpovědět

Zpět na „Voda“