Já ji nemám,ale díval jsem se na různé recenze Vypadá to celkem v pohodě pro začátečníky DJe, kteří nemají na gramce či double Chceš li se trošku naučit mixovat jdi do toho
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/KRK Rokit 7G4Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/27" Apple Studio Display
Já ji nemám,ale díval jsem se na různé recenze Vypadá to celkem v pohodě pro začátečníky DJe, kteří nemají na gramce či double Chceš li se trošku naučit mixovat jdi do toho
jj a nevis jaky je vystupni vykon? chcu si koupit nejake sloupovky, budu potreboivat este zesak?
btw.: nj nema ji nikdo protoze v CC pisou ze "termin dodani neznamy" takze asi u nas este neni ani kus , stejne budu mit LOVE az po novem roce
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
No podla mna je to len taka hracka. Ked sa xces naucit mixovat, tak pouzi softik VIRTUAL TURN TABLES. A neskor ak tak musis prestupit na gramce ak to myslis vazne...