S thermaltake Tower sa neponahlam pretoze to viem zakupit vo velkosklade za celkom slusnu cenu.750SK bez dph.Tento chladic ma vyhodu v tom ze je na nom ventilator ktori stoji zhruba 300-400SK.(ak nie viac)
ALE s cim sa ponahlam je THERMALTAKE TOWER 112
Mam to moznost zakupit zhruba za nejakch 1300Sk.Bez ventilatora.
Co je s tohto lepsie???
Viem ze v testoch vychadza ten Tower 112 o malinko lepsie zhruba o 1-2 stupne.Oplati sa zan dat viac??? + este nejaky vetrak tiez zo 400SK.
Silent Tower vazi 640gramov a ten Tower 112 - neviem presne kolko vazi raz pisali 1300 gramov a niekde 900 gramov co sa mi uz vidi celkom vela. + este ten nejaky chladic 100 gramov.Neviete jeho presnu vahu???
Tak ten Tower 112 je super,mám asi týden. A chladí to báječně, pri CPU na default frekvencei 2,8 (když snížím otáčky na min.)je to fakt hodně tichý (a to mám na něm 2xarcticy),při OC na 3,6 to jede lehce pod 2000ot.(ale pořád úroveň hluku móóc dobrá). Takže určitě za to stojí, akorát je to "těžký" hovado,první dni sem každej den koukal do díry po FDD mechanice,jestli se chladič už nevytrhává procák z desky. Prosím taky kohokoliv o radu. Na těch 3,6 to jede (při FSB 171 a AGP/PCI mám bloklý 66/33 a default Vcore) naprosto stabilně,ale při FSB 172 (už to ani nenaběhne),můžete mi někdo poradit nakolik ten "D" celer můžu podráždit max.s napětím? a jestli už to víc nejde jenom kvůli zdroji (350W-z eurocase),nebo další jiný nápad. Teplota je i na těch 3,6 GHz úplně cool (čidlo na boku chladiče vyvedené na displey bedny 33 stupnů, a podle asus PC Probe 41stupnů-i když by to bylo podhodnocený tak rezerva do krmace ještě velká
ASUS P4P800 SE,Celeron "D" 2,8@3,6 GHz + TT Combo Cool TOWER112+1xArctin Fan Pro TC ,RAM Corsair 2x256 (CL 2,5-4-4-8) Dual channel,Samsung SpinPoint P Series 160GB/8MB SATA,DVD-RW Toshiba 5112,SB-Audigy 2 ZS,ATI 9200SE.
Rider008 píše:S thermaltake Tower sa neponahlam pretoze to viem zakupit vo velkosklade za celkom slusnu cenu.750SK bez dph.Tento chladic ma vyhodu v tom ze je na nom ventilator ktori stoji zhruba 300-400SK.(ak nie viac)
ALE s cim sa ponahlam je THERMALTAKE TOWER 112
Mam to moznost zakupit zhruba za nejakch 1300Sk.Bez ventilatora.
Co je s tohto lepsie???
Viem ze v testoch vychadza ten Tower 112 o malinko lepsie zhruba o 1-2 stupne.Oplati sa zan dat viac??? + este nejaky vetrak tiez zo 400SK.
Silent Tower vazi 640gramov a ten Tower 112 - neviem presne kolko vazi raz pisali 1300 gramov a niekde 900 gramov co sa mi uz vidi celkom vela. + este ten nejaky chladic 100 gramov.Neviete jeho presnu vahu???
Silent Tower 750SK + dph - Tower 112 1300 + 400
Ktori odporucite????????????????????
DAKUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!
uff, tak prave som sa v inom fore pytal aky a ci vobec nejaky je rozdiel medzi Tt 102, Tt112 a typom Silent Tower heatpipe, ktory by mal byt z nich najvacsi
- podla niektorych zdrojov sa totiz udaje o rozmeroch a vahe tychto chladicov dost rozchadzaju - apropo, ktory z nich by mal byt najlepsi ako cisty pasiv ?