3d zvuk
Moderátor: CageJ
- kay
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
3d zvuk
Kamarad mi kdysi poustel nejake ukazky na svych novych 5.1 reprackach, byla to nejaka postupna vlna hlubokych tonu, pak nejake srtely sipu, ci co to bylo.. nevite kde by se to dalo sehnat?
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3d zvuk
Raci si tam pust nakej poradnej film v 5.1...kay píše:Kamarad mi kdysi poustel nejake ukazky na svych novych 5.1 reprackach, byla to nejaka postupna vlna hlubokych tonu, pak nejake srtely sipu, ci co to bylo.. nevite kde by se to dalo sehnat?
- zdenekxy
- Začátečník

A co tohle http://www.51bpm.com/tranquility.htmlkay píše:Kamarad mi kdysi poustel nejake ukazky na svych novych 5.1 reprackach, byla to nejaka postupna vlna hlubokych tonu, pak nejake srtely sipu, ci co to bylo.. nevite kde by se to dalo sehnat?
Audio : M-Audio Revolution & Musical Fidelity X-CANv3 & Sennheiser HD 650
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
Music : Classical - Nicolò Paganini, Ludwig Van Beethoven, Franz Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lucas studio vydalo DVD a CD testovani THX zvuku,takze to mozna bylo ono.kay píše:Kamarad mi kdysi poustel nejake ukazky na svych novych 5.1 reprackach, byla to nejaka postupna vlna hlubokych tonu, pak nejake srtely sipu, ci co to bylo.. nevite kde by se to dalo sehnat?
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- kay
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a nevis kde by se to dalo sehnat?mr_sheen píše: Lucas studio vydalo DVD a CD testovani THX zvuku,takze to mozna bylo ono.
- Infernal
- Začátečník

naozaj si tam pust nejaky film napr..........Pearl Harbor---tam to naozaj zistis........prelety lietadiel budes pocut zo strany na stranu...super......programy....skus sa pozret na creative.com......ja som mal na karte uz vlastne dema no neboli nic moc 
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music