Problém s DVD/RW/R9 LITE-ON SOHW-832S - vyřešeno

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Problém s DVD/RW/R9 LITE-ON SOHW-832S - vyřešeno

Příspěvek od Allatutti »

Zdravim, mam problem s touhle dvd-rw palirnou, cely proces vypalovai probehne ok, ale kdyz chcy to dvd uovu prehrat, tak to proste pusti uvodni vyber napr.: cesky, english a pak to uz nejde dal, jenom fur se to snazi nacist ale nemuze, po vlozeni do stolniho dvd, vypise "no disk", kdyz ale preskocim tu sekci a zvolim treba hned root meu, tak celej film bezi "ok", jinak test povrchu je v poradku.

Medium Je Emgeton 4x, Verbatim 4x

Myslite ze by to mohlo byt firmwarem?
Popripade muzu nejnovesi klidne premaznout starsim?

zatim dik :cry:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Firmwarem to snad nebude, to spíš chybička při vypalování. Předpokládám, že originál jede v pohodě, takže asi budeš zkusit vypálit další. V čem to pálíš?
Bathory
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Určitě bych updatoval firmware. Pokud ti to na starším běželo, tak ti nic nebrání tam ten starý flashnout zpátky. Taky bys mohl napsat, v jakém programu to pálíš, to by taky mohlo dělat problémy
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Tak palim to v neru 63xx presnou verzi nevim, skousel jsem den predtim palit v alcoholu, stahnul jsem image "ok" vypalil "ok", ale nejde nacist vubec :? , nemuze to byt treba poklesem napeti ve vypalovacce, nevim jak to mam zapojeny ale prihazoval jsem tam nejaky vetracky, no pro vypalovani to nevyhodi ani jednu chybu, myslim ze i kdyz tam ty vetracky jsou tak nemaj takovy odber aby to neco spusobilo. Jinak ty vetracky tram uz mam par mesicu, takze tohle bych asi vyloucil
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Větráčkama to nebude, problémy s napětím bys poznal velice rychle (vytuhnutí mechaniky, OS, restarty) takže doporučuji vzít ty vypálená média a zkusit je v jiný mechanice. Jedná se vždy o filmy nebo i o datový?
Bathory
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Jedna se o filmy, mozna mam spatny media, skusim jeste o vikendu vypalit na DVD+R, pak dam vedet, no fakt nevim cim to muze bejt, hladina zasobniku nikdy neklesa tak aby se mohol prerusit tok dat. Skusim vypalit jeste jedno DVD-R a pokud to udela stejne tak tam hodim firmware VS0A, ted tam je nejovejsi z cd-r.cz :o
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

http://sweb.cz/Allatutti/liteon.JPG

tady mam vysledky testu, proste ty media na ktery jsem palil jsou blby, jsou to Emgeton DVD-R 4x, spindl 25ks,

Jaky mate skusenosti s dvd mediama ve spindlech? je lepsi koupovat po jednom nebo ve spindlu, prijde mi ze media ve spindlech jsou horsi kvality :?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Kvalitu médií probírejte prosím v jiným threadu, od toho tu je.

Ještě k tématu. Zanamená to tedy, že když pálíš na jiný média, tak je to v pořádku?
Bathory
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Jo vypalil jsem treba Verbatim DVD-R 4x, a test probehl v pohode, alespon myslim, ktery chyby jsou dulezitejsi? Ty s modrou barvou, nebo zlutou?, na Verbatim DVD-R u chyby se zlutou barvou byl maximalni pocet 4, takze to bude nejspis v tech mediich, jenom me mrzi ze z 25 DVD, jsem asi 15 vypalil spatne,

Jo jinak starsi Firmware nahodit nejde, protoze to nenajde vypalovacku :? Jinak popis vypalovacky je stejny :lol:
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Samozřejmě se žlutou, to jsou C2 chyby.
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“