Rusky mluvici radiostanice v reproduktorech

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Inferno
Začátečník
Začátečník

Rusky mluvici radiostanice v reproduktorech

Příspěvek od Inferno »

Mam vyse zmineny problem jiz delsi dobu ale kdyz byly repraky novy tak to nedelalo.Proste a jednoduse se mi v reproduktorech prehravaji rusky mluvici radiostanice.A jeste k tomu kdyz osolim vic zvuk tak to rusky kecani zmizi ale v momente kdy je snizim na minimum tak tu radiostanici muzu klidne poslouchat protoze se zesili.Nevite nekdo co s tim.Nestacil by nejaky filtr?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Nemáš náhodou TVkartu? Mě občas TVkarta přehodí line in a je slyšet buď rádio nebo tv podle toho ce jsem sledoval,poslouchal naposled a je v pozadí slyšet práve toto.
Stačí ručne v nastavení zvuku nebo zvukovky stlumit nebo vypnout line in.
Napiš sestavu!!!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

NO ja zadnou Tv kartu nemam a pouzivam akorat vystup na reproa vsechno ostatni je vypnuty.Moje setava je>AMD Athlon Xp 3000+,Abit NF7-S,Hdd Seagate Barracuda 20gb 7200ot a Maxtor 40gb 7200ot,DVD-ROM TEAC 516e,DVD-RW LG GSA 4120B,MSI ATI RADEON RX9800PRO 128mb,2x512MB RAM DDR 433 KINGMAX BGA,Creative Labs Sound Blaster 5.1 Digital,Logitech X-220 2.1
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

dela ti to i ve sluchatkach? Pokud ne, tak ti zesilovac v reprakach funguje jako radioprijimac :lol: a bude to chtit odstinit...

//OT: ta rustina je fakt gol :-D
Naposledy upravil(a) Dony dne pát 12. lis 2004, 09:11, celkem upraveno 1 x.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

No ve sluchatkach to nedela.Ja teda zkusim ten zesilovac odstinit.Kdo by to rek ze na kvalitnich bednach.Diky moc
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

Mám úplně stejný problém (výhodu ? :)) s tím rozdílem, že mi ti Rusáci (někdy i Polsko (!) ) hrajou i ve sluchátkám s hlasitostní na min. Divný
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

:lol: :lol: :lol: přesně tohle má kámoš. má nestíněný kabel natažený z jednoho konce pokoje do druhého a jednou tam má rusáky, jednou poláky a taky němce. podle počasí asi. Stíněný kabel stojí o pár korun víc jak normální :-)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Tak sem prepajel vsechny draty co byly na zesu za stineny a vsechny poctive uzemnil ale furt to nepomaha.I IO sem vypajel a dal na stineny.Repraky ted hrajou jak vino zadnej sum a podivny lupani i kdyz osolim naplno bez signalu(narez).Ale porad to tam je slyset ale ne uz tolik co pred tim.No nevim zkusim jeste zkratit kabel od zvukovky do zesu.Uvidime.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

tak to bude nestíněný zes a s tím už těžko něco uděláš.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

poradnou kovovou krabici
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Dej zesák buď do kovové krabice, jak píše Dony, a nebo si nějakou papírovou krabici oblep alobalem a všechno to uzemni
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hh tohle se mi stávalo taky, měl jsem na nějakou dobu PC umístěný v jiný místnosti, a chytalo to nějaký prapodivný rádio :) mazec :D
ignorelist: kremrole a dezoláti
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

LOL :lol: no to jsem jeste neslysel :)

BTW: jak nekdo muze vest nestineny kabel a jeste nekde venkem :shock: to ja vedu i doma stinene, a ze jich ale je :wink:
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“