To nejhorší na DOOM III
Moderátor: Baneshee
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To nejhorší na DOOM III
Co je podle vás nejhorší na této hře?
Naposledy upravil(a) wit dne pát 12. lis 2004, 20:22, celkem upraveno 1 x.
časy se mění a my s ním
- bigbalu
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt ze celkovej dej je onicem, co se tyce hardwarovych naroku, bohuzel ty neodpovidaj kvalite hry, jinak ta baterka me pekne stve, pokud mam ale nejaky granaty, tak to spoza rohu hodim do mistnosti a pak ta baterka az tak v ty ruce nevadi
, jinak tech nepratel je tam nejak min, mozna ze se mi to jenom zda, moc to nehraju ale nekdy to zapnu a pak trochu zapecu masinu 
- miho
- Čestný člen

-
Nic z toho, co je v tom hlasovani, neni IMO spatne
1) HW naroky primerene
2) Male prostory odpovidaji prostredi, kde se hra odehrava
3) Samostatna svitilna napomaha atmosfere a me osobne se ten napad moc libi.
4) Pribeh v doomovi? Jsi upadl ne
Zaden pribeh jsem neocekaval a on tam nejaky je takze jsem velmi prijmne prekvapen.
5) Opet prehrsle nepratel by atmosfere nijak neprospely. Kdo chce tuny nepratel at hraje Serious Sama
6) No je jasne, ze na nizkou obtiznost je to hodne snadne. Nic ti ale nebrani zvolit si nejvyzsi obtiznost, ktera je uz pomerne tezka. Takto tomu bylo i u D2. Take se to hralo prakticky vylucne na hardcore nebo nightmare.
Ja tam vidim jine problemy:
1) slabe rozliseni textur
2) mala volnost, primocarost
3) prehnali to s tmou
4) malo strasidelne, otrleho parana nic jako neritel objevivsi se za zady ci krev a kusy tel vsude rozhazene nevyvede z miry. Cekal jsem vic "podpurnych jevu" jako zvuky (kriky/detsky plac/sepot odnekud z dalky...), vic momentu kdy dlouho, dlouho jdes bez jedineho nepritele a pak se to sesype, mnohem vice pavouku najednou a z vice der soucasne a podobne.
1) HW naroky primerene
2) Male prostory odpovidaji prostredi, kde se hra odehrava
3) Samostatna svitilna napomaha atmosfere a me osobne se ten napad moc libi.
4) Pribeh v doomovi? Jsi upadl ne
5) Opet prehrsle nepratel by atmosfere nijak neprospely. Kdo chce tuny nepratel at hraje Serious Sama
6) No je jasne, ze na nizkou obtiznost je to hodne snadne. Nic ti ale nebrani zvolit si nejvyzsi obtiznost, ktera je uz pomerne tezka. Takto tomu bylo i u D2. Take se to hralo prakticky vylucne na hardcore nebo nightmare.
Ja tam vidim jine problemy:
1) slabe rozliseni textur
2) mala volnost, primocarost
3) prehnali to s tmou
4) malo strasidelne, otrleho parana nic jako neritel objevivsi se za zady ci krev a kusy tel vsude rozhazene nevyvede z miry. Cekal jsem vic "podpurnych jevu" jako zvuky (kriky/detsky plac/sepot odnekud z dalky...), vic momentu kdy dlouho, dlouho jdes bez jedineho nepritele a pak se to sesype, mnohem vice pavouku najednou a z vice der soucasne a podobne.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Z toho, co jsem mohl zpozorovat během mého GOD GIVE ALL běhu, mi nejvíce vadila jednotvárnost ke konci hry. Sice nemam nejrychlejší komp, ale louda to taky neni. Doom mě i přesto odvděčil směšnými fps bez detailů a v 800x600. Jak potupné! No a TMA? Kdo se bojí, nesmí do lesa. Jsem po sérii AvP dost otrlej, ale tohle bylo moc. Né moc jako špatně, ale moc jako dost good nápad 
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nemá atmosféru Dooma I a II
( prostě to nepřekoná
ale jinak je to nadprůměrná hra..i když zábavnost za I a II pokulhává...
Jinak grafické zpracování...WOW!!! jenom kvůly tomu si to stojí zahrát...
hardarové naroky sou v normálu.... hra je spustitelná dokoce i na GF440 což je co říci... jinak to spustim na vysoký detaily v pohodě takže no problém...
Jinak grafické zpracování...WOW!!! jenom kvůly tomu si to stojí zahrát...
hardarové naroky sou v normálu.... hra je spustitelná dokoce i na GF440 což je co říci... jinak to spustim na vysoký detaily v pohodě takže no problém...
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
z D3 neni nic spatne,tak tam pridel polozku nic,at muzu zahlasovat
hw naroky sou v pohode i majitele se starsim zelezem si zahraji
hw naroky sou v pohode i majitele se starsim zelezem si zahraji
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Fifi
- Středně pokročilý

- Vocko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jednotvárnost
CPU - Intel Core i5-11400 - Arctic Freezer 7 X CO MB - ASUS PRIME B560M-A RAM - 2x Transcend 8GB DDR4 2666 CL19 GPU - MSI nVidia GTX 1060 3GB iGPU - Intel UHD Graphics 730 HDD1 -HSK Hynix PC801 1TB HDD2 - Kingston NV1, M.2 - 500GB CASE - 1stCool STEP 2, USB 3.0, černá ZDROJ - 1stCool White Storm - 450W Monitor - LCD 22" Samsung
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

- pOOLa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tma, tma a znovu tma. To je to co mi vadi nejvic. Pak jeste skriptovani a predvidatelnost kde se potvora obevi.
Atlhon XP 2500@3200 (Barton 200*11), Epox 8RDA3+ rev 2.1,Corsair 2x256MB+1x512 RAM 128-bit (400MHz CL2 3 3 6), Radeon 9500 128MB 256bit @ Radeon 9700 (394/292), Fortron 350W 60PN(PF), Hitachi 7K250 160GB, LG GSA-4120B, 17" SONY Trinitron, MS IE 4.0A, Tablet...
Moje clanky na PCT
Moje clanky na PCT
- Tornquist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, strach se da docilit i jinym zpusobem. Takhle se spise vedlo k frustraci a dezorientaci.
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Co mi vadí na DIII ?? No, hmm Doom 3 -
špatná hra, špatná grafika, nuda, vyblity textury - nejmenovat se to DIII tak po tom ani pes neštekne, pro me jednoznačne "provar roku".
btw. mluvil tady nekdo o atmosfeře ?? Protoze ta v D3 uplne chybí, hloupacaty opičky vyskakujici samozrejme 2metry za váma, tomu rikam zabava.
špatná hra, špatná grafika, nuda, vyblity textury - nejmenovat se to DIII tak po tom ani pes neštekne, pro me jednoznačne "provar roku".
btw. mluvil tady nekdo o atmosfeře ?? Protoze ta v D3 uplne chybí, hloupacaty opičky vyskakujici samozrejme 2metry za váma, tomu rikam zabava.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já si nemůžu pomoct,aleSentenced píše:Co mi vadí na DIII ?? No, hmm Doom 3 -
Gr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Mě taky neoslnil, kromě lekacích scének které jsou super. Jinak hardwarová náročnost je pro majitelé sestav kteří neinvestují každého 1/2 až 1 roku pár tisíců dost velká.
Příběh Doom 3 prostě nemá
Textury jsou dobrý, ale jen z dálky z blízka je to hnus!
Hrát to chvíli na odreagování to jo, ale dělat s toho kult je.........!
Kdyby Dooma 3 neprovázela taková bombastická kampaň tak by se dalo říct není to špatný
Příběh Doom 3 prostě nemá
Textury jsou dobrý, ale jen z dálky z blízka je to hnus!
Hrát to chvíli na odreagování to jo, ale dělat s toho kult je.........!
Kdyby Dooma 3 neprovázela taková bombastická kampaň tak by se dalo říct není to špatný
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
coze? DIII? 
nehlasoval sem... chybela mi tam moznost "objevovani nepratel za zady"
co se tyce strasidelnosti, to je dost individualni.. kamos tu hru nemohl hrat v noci... ja ji hral zasadne v noci, protoze jinak to ani nemelo cenu... zkoncil sem u delta labs II s tim, ze takovou kycovitou hru proste hrat nebudu
a nestalo se me ani jednou, ze bych se lekl tak, ze bych "vyskocil ze zidle" ... to se me stalo vlastne jenom jednou a to u FC.. za to v D3 sem jenom znudene chodil a furt se dival dozadu.. o nicem.. u me ta hra ma hodnoceni 20%... (mimochodem jak sem odinstaloval D3, tak sem si pustil HL1 a to byla teprv zabava, zadny sracky jako D3 uz nevedu
)
nehlasoval sem... chybela mi tam moznost "objevovani nepratel za zady"
co se tyce strasidelnosti, to je dost individualni.. kamos tu hru nemohl hrat v noci... ja ji hral zasadne v noci, protoze jinak to ani nemelo cenu... zkoncil sem u delta labs II s tim, ze takovou kycovitou hru proste hrat nebudu
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AZ MI NEKDO VYSVETLI, JAK DOPLNIT MOZNOSTI ODPOVEDI U ANKETY, TAK TO DOPLNIM!!! Zatim vydrzte
---------------------------------
Editaci prvniho prispevku to neni :/
//Edit Sent - neco jsem tam pridal, pokud chces jeste neco, napiš SZ .. (OT prispevek o pridavani jsem potom smazal)
---------------------------------
Editaci prvniho prispevku to neni :/
//Edit Sent - neco jsem tam pridal, pokud chces jeste neco, napiš SZ .. (OT prispevek o pridavani jsem potom smazal)
časy se mění a my s ním