Má někdo zkušenost s casem "Avance C001 Terminator"?
Doporučili by jste mi jeho koupi,nebo za to nestojí?
Avance C001 Terminator
Moderátor: L4mka
- Denis
- Začátečník
- smates
- Začátečník
Ja ho mam asi 3 nedele a je to naprosta spicka.Hlavne obracena deska a ten tunel.Muzu jen doporucit.Chce to ale delsi kabely od zdroje.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- Denis
- Začátečník
A mohl by jsi mě prosím napsat,jak je to s tou průhlednou bočnicí?
Jsou průhledné obě,nebo jen jedna.Poku jedna ,tak z které strany při čelním pohledu na case.Nebo se to dá navzájem zaměnit(pokud ano,dá se i potom přehodit plech,který drží board,abych se nekoukal na jeho spodní stranu,ale pěkně skora)?
Jsou průhledné obě,nebo jen jedna.Poku jedna ,tak z které strany při čelním pohledu na case.Nebo se to dá navzájem zaměnit(pokud ano,dá se i potom přehodit plech,který drží board,abych se nekoukal na jeho spodní stranu,ale pěkně skora)?
- smates
- Začátečník
Je pruhledna jedna a to prava.Deska se dava na druhou stranu a nohama vzhuru nez u jinych case.Prohodit se bez upravy nedaj,plech prehodit nejde ale hlavne by ti nesedeli konektory na desce.Denis píše:A mohl by jsi mě prosím napsat,jak je to s tou průhlednou bočnicí?
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition