uz nebude winamp :( + hlas. aky prehravac pouzivate

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.

Aky prehravac pouzivate?

1. Winamp 5
26
58%
2. Winamp do 3.0
11
24%
3. WMP
3
7%
4. Iný
5
11%

Celkem hlasů: 45
globalkiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od globalkiller »

Digitaldoom píše:náhodou když s WMP pohraje tak nic nikam neodesílá a nic nikde nenačítá :) je rychlej přehlednej a hezkej..tak naco si svinit comp dalším softem...dyž s tím neumíte tak nnadávejte :)) pro vás je tu winap :))));
No já bych si spíš nesvinil komp ti WMP neznám žádnej jinej přehrávač kterej by zabíral tolik systémovejch prostředků a byl tak hrozně pomalej.A to že se dá vyladit to je spíš výsměch na zdravý rozum :lol:
Main PC: AMD Athlon 2500+@2,31 GHz (11x210),Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.7+ 160GB,GeForce 2 MX400 64MB,Yamaha CRW-F1
Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21",IntelliMouse Explorer 2.0
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Ja jsem zustal u verze 2.81. Novejsi verze mi nejak neprirostli k srdci. Pro me to je prehravac no.1
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
register
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od register »

Max Casper píše:Dnes jsem si nainstaloval verzi 5.05 a hned jak jsem si spustil první mp3, tak mi Kerio zařval, že se pokouší spojit s nějakou adresou (AOL tam tuším bylo v názvu). Byl jsem v šoku! Co jim jako chtěl vyžvanit?
Na WMP nepřejdu ani omylem, ale nevíte od který verze začal Winamp bonzovat? Co ta verze 2.81?
pri instalaci musis dat ze nejsi pripojen k internetu, pak nic neodesila :)
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

ja osobně nejsem proti winampu, ale používám WMP, protože velmi jednoduše stahujou hudbu z cd do wav a mp3 a přehrává v poho divX-ka, takže nemusim mit jiný prg. na video. každopádně je to pěknej práskač, ale stačí si trochu pohrát ve "win antispy" nebo v "keriu". a vše je OK :up:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Na Winamp nedám dopustit, a nevyměnil bych ho za nic jiného. WMP je úplně k h...u. Bonzování u Winampu se dá jednoduše vypnout, u WMP to nevypneš ani náhodou. Video ve Winampu přehraješ taky. Existuje mraky pluginů na všechno možný. Teď je ale otázka jestli to, že ukončili vývoj, je lepší nebo horší, protože už vlastně všichni z původního vývojářského týmu odešli, tak je otázka co by z toho vlastně AOL udělal. :wink:
Naposledy upravil(a) Borg dne úte 16. lis 2004, 13:13, celkem upraveno 2 x.
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mě osobně to je jedno, mám starej winamp 2.95 a jsem naprosto spokojen (možná s jedinou výhradou - media library správně nepodporuje české znaky v OGG Vorbis tagu, ale to je drobnost). zkoušel jsem i WMP9, ale je to zbytečně velkej a pomalej moloch :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

Borg píše:Na Winamp nedám dopustit, a nevyměnil bych ho za nic jiného. WMP je úplně k h...u. Bonzování u Winampu se dá jednoduše vypnout, u WMP to nevypneš ani náhodou. Video ve Winampu přehraješ taky. Existuje mraky pluginů na všechno možný. Teď je ale otázka jestli to, že ukončili vývoj, je lepší nebo horší, protože už vlastně všichni z původního vývojářského týmu odešli, tak je otázka co by z toho vlastně AOL udělal. :wink:
jak nejde vypnout u WMP. win antispy na to v poho stačí
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

kuavik píše:jak nejde vypnout u WMP. win antispy na to v poho stačí

Dobře tak to jde, ale není to tak jednoduché jako u Winampu a už vidím člověka méně znalého jak stahuje Antispy. :wink:
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

jedine Winamp :wink: Ta 5kova rada je hoodne dobra, sice uz v podstate neni co vylepsovat, ale porad by mohl byt Winamp lepsi a lepsi, takze imho to skoda je.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

no... na si svou 2.8 hodlam ponechat i kdyz winamp skonci :)
globalkiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od globalkiller »

Tak já nevim,ale vyšel Winamp 5.06 sice už fakt nikdo z původního týmu nezbyl ale jak vidno aspon v tom někdo záplatuje dirky.
Takže nadvláda Winampu pokračuje!!!
Main PC: AMD Athlon 2500+@2,31 GHz (11x210),Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.7+ 160GB,GeForce 2 MX400 64MB,Yamaha CRW-F1
Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21",IntelliMouse Explorer 2.0
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

globalkiller píše:Tak já nevim,ale vyšel Winamp 5.06 sice už fakt nikdo z původního týmu nezbyl ale jak vidno aspon v tom někdo záplatuje dirky.
Takže nadvláda Winampu pokračuje!!!
No jo, ale to je prave jeden u poslednich, neprinasi nic noveho jen opravuje chyby... :(
Kašpy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kašpy »

JJ měli by udělat něco jako Winamp update...
je to ale fakt škoda že už nebude ve winampu nic noveho :( ale budu ho stale použivat a WMP nikdy použivat nebudu..je strašně pomaly a zbytečný!
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Kašpy píše:JJ měli by udělat něco jako Winamp update...
je to ale fakt škoda že už nebude ve winampu nic noveho :( ale budu ho stale použivat a WMP nikdy použivat nebudu..je strašně pomaly a zbytečný!
COPY THAT :!:
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Kludne nech cely Winamp chcipne ! Neni nic lepsie nez Windows Media Player 10... v poslednej dobe ma ale s*re :evil:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Axis píše:Kludne nech cely Winamp chcipne ! Neni nic lepsie nez Windows Media Player 10... v poslednej dobe ma ale s*re :evil:
Lol :lol: chudaci lidi ten MS uz jim to v hlave uplne vymasil... :shock:

Nejlepsi je to, ze te to v posledni dobe sere :D Jak dlouho uz ta doba trva? :lol:
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

Dominator píše:
Axis píše:Kludne nech cely Winamp chcipne ! Neni nic lepsie nez Windows Media Player 10... v poslednej dobe ma ale s*re :evil:
Lol :lol: chudaci lidi ten MS uz jim to v hlave uplne vymasil... :shock:

Nejlepsi je to, ze te to v posledni dobe sere :D Jak dlouho uz ta doba trva? :lol:
6 mesiacov :lol: :lol: . Ale winamp nikdy!! Ale mam ho nainstalovany, a obcas si pustim nejaku pesnicku co nejde vo wmp :oops: :oops: :lol: :lol:
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Axis píše: 6 mesiacov :lol: :lol: . Ale winamp nikdy!! Ale mam ho nainstalovany, a obcas si pustim nejaku pesnicku co nejde vo wmp :oops: :oops: :lol: :lol:
Ono něco ve WMP nejde přehrát? a já myslel, že je dokonalej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Borg píše:
Axis píše: 6 mesiacov :lol: :lol: . Ale winamp nikdy!! Ale mam ho nainstalovany, a obcas si pustim nejaku pesnicku co nejde vo wmp :oops: :oops: :lol: :lol:
Ono něco ve WMP nejde přehrát? a já myslel, že je dokonalej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nechte ho, on na to prijde, ale bojim se ze pozde :)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

no winamp 5 a jeho startovani taky nic moc. Trvá to stejně dlouho jako u WMP 10, tak nemelte. A pokud chcete mít námitky, že WinAmp 2.8x je rychlejší, pak ovšem musíte porovnávat WMP ve verzi 6. Taky používám WMP 10
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“