Podložka pro myš řady MX...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Podložka pro myš řady MX...

Příspěvek od Belgarion »

Zdravím rád bych vás požádal, jestli byste se se mnou nemohli podělit o zkušenosti kvalitních podložek pod myši. Jak jsem tak procházel net tak mám vyhlídlé tyto typy: X-Ray Technology Thunder8 OG, ICEMAT Black (2nd edition), fUnc sUrface 1030! Pokud některou z nich vlastníte spolu s myškou řady MX, tak rád uslyším vaše názory...
Martin1974
Začátečník
Začátečník

Re: Podložka pro myš řady MX...

Příspěvek od Martin1974 »

Belgarion píše:Zdravím rád bych vás požádal, jestli byste se se mnou nemohli podělit o zkušenosti kvalitních podložek pod myši. Jak jsem tak procházel net tak mám vyhlídlé tyto typy: X-Ray Technology Thunder8 OG, ICEMAT Black (2nd edition), fUnc sUrface 1030! Pokud některou z nich vlastníte spolu s myškou řady MX, tak rád uslyším vaše názory...
Thunder8 nema chybu
Icemat studena na ruku (co na to zanet slach)
func hodne lidi nadava, ze se rychle odre, zvlast od malych teflonu na MX

ale plno lidi to vidi jinak, takze nakonec se stejne musis rozhodnout sam :P
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Re: Podložka pro myš řady MX...

Příspěvek od Belgarion »

Martin1974 píše:
Belgarion píše:Zdravím rád bych vás požádal, jestli byste se se mnou nemohli podělit o zkušenosti kvalitních podložek pod myši. Jak jsem tak procházel net tak mám vyhlídlé tyto typy: X-Ray Technology Thunder8 OG, ICEMAT Black (2nd edition), fUnc sUrface 1030! Pokud některou z nich vlastníte spolu s myškou řady MX, tak rád uslyším vaše názory...
Thunder8 nema chybu
Icemat studena na ruku (co na to zanet slach)
func hodne lidi nadava, ze se rychle odre, zvlast od malych teflonu na MX

ale plno lidi to vidi jinak, takze nakonec se stejne musis rozhodnout sam :P
No já už jsem měl možnost si sáhnout na Icemat a nebylo to špatný a rozhodně tak studený jak lidi píšou není pokud teda v pokoji není jak v mrazáku. pro mě to bylo docela příjemný pošušňáníčko. s X-Ray a fUnc ale zkušenosti nemám...
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

Mam MX 500 (s mouse skates) a X-Ray Thunder 8 a sem spokojenej, mel sem moznost ji porovnat s Steelpad 4D, ta ma drsnejsi povrch -> vic nici teflony nebo mouse skate...
Sklenenej icemat sem zkousel taky a nic moc, ale s teflonama na sklo muze bejt taky mozna dobrej, ale ten studenej povrch by mi asi vadil :-/... celkem dulezity je taky vybirat podlozku podle toho jak je vysoka, treba ten steelpad je hodne nizkej... Ta funcka se vazne celkem rychle sjede....
Koukal sem i na testy presnosti a s tech vysla nejlip Thunder 8, naopak skleneny (Corepad, Icemat) nedopadli nejlip...
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Belgarion »

3lemen7 píše:Mam MX 500 (s mouse skates) a X-Ray Thunder 8 a sem spokojenej, mel sem moznost ji porovnat s Steelpad 4D, ta ma drsnejsi povrch -> vic nici teflony nebo mouse skate...
Sklenenej icemat sem zkousel taky a nic moc, ale s teflonama na sklo muze bejt taky mozna dobrej, ale ten studenej povrch by mi asi vadil :-/... celkem dulezity je taky vybirat podlozku podle toho jak je vysoka, treba ten steelpad je hodne nizkej... Ta funcka se vazne celkem rychle sjede....
Koukal sem i na testy presnosti a s tech vysla nejlip Thunder 8, naopak skleneny (Corepad, Icemat) nedopadli nejlip...
Hledal jsem nějaké info i o tom Corepadu a ten taky nevypadá vůbec zle. Chtěl jsem se ještě zeptat jestli se ten Thunder 8 taky moc brzo nesjede. Myslím že toto je právě výhoda skleněných...
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

nn, mam ho pres pul roku, a porad stejne v pohode, myslim ze mouseskates sou mekci takze ho s nima ani nemam moc sanci sjet... Standartni teflony na mxce sou tvrdsi, ale taky s podlozkou nic neudelali, spis naopak :)

taky sem se rozhodoval mezi tim corepadem a thunderem, nakonec sem vybral thunder, protoze podle nejakejch testu je udajne nejpresnejsi, ale myslim ze kazda z tehlech progammingovejch podlozek ma skvelej povrch a v presnosti nepoznas rozdil... Nejlepsi by bylo kdybys zasel do nejakyho obchodu, prines si mys a vyzkousel ji na obou podlozkach, jesli mas tuhle moznost. De taky o to jak sedne ta podlozka tobe...
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Belgarion »

3lemen7 píše:nn, mam ho pres pul roku, a porad stejne v pohode, myslim ze mouseskates sou mekci takze ho s nima ani nemam moc sanci sjet... Standartni teflony na mxce sou tvrdsi, ale taky s podlozkou nic neudelali, spis naopak :)

taky sem se rozhodoval mezi tim corepadem a thunderem, nakonec sem vybral thunder, protoze podle nejakejch testu je udajne nejpresnejsi, ale myslim ze kazda z tehlech progammingovejch podlozek ma skvelej povrch a v presnosti nepoznas rozdil... Nejlepsi by bylo kdybys zasel do nejakyho obchodu, prines si mys a vyzkousel ji na obou podlozkach, jesli mas tuhle moznost. De taky o to jak sedne ta podlozka tobe...
No jo já ti fakt nevím. Do icemata nepůjdu Corepad ho na všech fórech trhnul...taky se mě jedná o mytí Corepad když je ze skla by šlo jen opláchnout a byl by jako nový...používáš u Thunder 8 ten hladší povrch? Jak dlouho ti vydrží teflony?
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

Belgarion píše:
3lemen7 píše:nn, mam ho pres pul roku, a porad stejne v pohode, myslim ze mouseskates sou mekci takze ho s nima ani nemam moc sanci sjet... Standartni teflony na mxce sou tvrdsi, ale taky s podlozkou nic neudelali, spis naopak :)

No jo já ti fakt nevím. Do icemata nepůjdu Corepad ho na všech fórech trhnul...taky se mě jedná o mytí Corepad když je ze skla by šlo jen opláchnout a byl by jako nový...používáš u Thunder 8 ten hladší povrch? Jak dlouho ti vydrží teflony?
pouzivam ten drsnejsi, teflony na mxce mi zas tak dlouho nevydrzeli (2 mesice a pak to zacalo jezdit trochu hur), ale ted tam mam mouse skates a naprosto v pohode, ani sem je zatim (neco pres mesic) nemusel vymenovat... Na tom hladsim prej ty teflony vydrzej jeste dyl, ale me se zda lepsi ten drsnejsi, co se tyce myti, je to taky naprosto v pohode, je proste z takovyho materialu kterymu oplachnuti vodou vubec nevadi...
Do icematu bych asi taky nesel....
Na tu Corepad budes muset koupit nejaky specialni teflony na sklo (na normalnich mouseskatez a klasickejch teflonech to prej moc nejezdi)
Belgarion
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Belgarion »

Myslím, že s mouseskates by neměl být problém-skaty od icematu mají všude a Icemat je taky ze skla...dík za rady. Až bude doma tak se přijdu pochlubit jak se mi zamlouvá... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“