Problém s DVD/RW/R9 LG GSA 4120B
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- aurell
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s DVD/RW/R9 LG GSA 4120B
Zdravím,
Mám problém s vypalováním CD a DVD.Vlastním vypalovačku LG GSA - 4120B...
Problém
Když pálím CD,DVD je jedno zda datové hudební..vyskoči v polovině vypalování v Neru chybová hláška že ,,Došlo k selhání komunikace", a v Alcoholu 120% že došlo k zrušení načítání image souboru...Nero i Alcohol maji klasické nastavení (to po instalaci)...
1)Možný problém
Problém začal v době kdy jsem si koupil nový disk Seagate 200GB SATA (Umístění:Bus Number 0, Target ID 0, LUN 0) mam ještě WD 80GB ATA (Umístění - Umístění 0 (0))...Nevím zda zaleží na tom jestli pichnu kabel od disku ATA do prvního slotu..
a serial ATU taky do prvního, jumpery jsou na 100% nastaveny spravně...
2)Možný problém
Po formátování disků jsem nainstaloval novější verze programů, tudíž by se mohly s tou vypalovačkou bít...Nevím ale který by to mohl dělat...Snad možná virtualní mechanika u Alcoholu 120%...
Nevíte čím by to mohlo být, nemáte nějaké zkušenosti..
Děkuji za každou odpoveď!!!
Mám problém s vypalováním CD a DVD.Vlastním vypalovačku LG GSA - 4120B...
Problém
Když pálím CD,DVD je jedno zda datové hudební..vyskoči v polovině vypalování v Neru chybová hláška že ,,Došlo k selhání komunikace", a v Alcoholu 120% že došlo k zrušení načítání image souboru...Nero i Alcohol maji klasické nastavení (to po instalaci)...
1)Možný problém
Problém začal v době kdy jsem si koupil nový disk Seagate 200GB SATA (Umístění:Bus Number 0, Target ID 0, LUN 0) mam ještě WD 80GB ATA (Umístění - Umístění 0 (0))...Nevím zda zaleží na tom jestli pichnu kabel od disku ATA do prvního slotu..
a serial ATU taky do prvního, jumpery jsou na 100% nastaveny spravně...
2)Možný problém
Po formátování disků jsem nainstaloval novější verze programů, tudíž by se mohly s tou vypalovačkou bít...Nevím ale který by to mohl dělat...Snad možná virtualní mechanika u Alcoholu 120%...
Nevíte čím by to mohlo být, nemáte nějaké zkušenosti..
Děkuji za každou odpoveď!!!
CPU: AMD 2500+ Barton,MB: MSI KT6V,RAM: 2x256 MB,GPU: Sapphire Radeon 9800pro,HDD: 1x 80GB WD + 1x 200GB Seagate SATA,Mech.: LG 4210B ,Eurocase Q11...
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- aurell
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ovladače od zakladky sem zkoušel všechno je tak jak ma byt,kolize mi to žadne nehlásí..
Primary master-Disk 80GB
Primary slave-nic
Secondary master-Vypalovačka
Secondary slave-nic
SATA_ch0 - Disk 200GB
SATA_ch1 - nic
Kde zjistim to nastavení DMA?
Primary master-Disk 80GB
Primary slave-nic
Secondary master-Vypalovačka
Secondary slave-nic
SATA_ch0 - Disk 200GB
SATA_ch1 - nic
Kde zjistim to nastavení DMA?
CPU: AMD 2500+ Barton,MB: MSI KT6V,RAM: 2x256 MB,GPU: Sapphire Radeon 9800pro,HDD: 1x 80GB WD + 1x 200GB Seagate SATA,Mech.: LG 4210B ,Eurocase Q11...
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- aurell
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vypalovat de ale v polovine to rekne Selhani komunikace
Zkousel sem to palit z jednoho i z druheho ale stejny vysledek
Dneska zkusim jeste prehazet kably a jeste odinstalovat Alcohol
pac vim ze když sem ji prinesl domu a na to nainstaloval Alcohol (nejakou starsi verzi) tak mi ta mechanika zmizla ve windowsech..Mozná že se pere s tou vyrtualní mechanikou...
Zkousel sem to palit z jednoho i z druheho ale stejny vysledek
Dneska zkusim jeste prehazet kably a jeste odinstalovat Alcohol
pac vim ze když sem ji prinesl domu a na to nainstaloval Alcohol (nejakou starsi verzi) tak mi ta mechanika zmizla ve windowsech..Mozná že se pere s tou vyrtualní mechanikou...
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- aurell
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak a pravda vyšla najevo..Při odpojení toho disku mi to to žádny error nehodilo...(Radši sem to pro jistotu zkusil 3x)...
Takže když vime že ten bordel dělá ten disk ... nevím jakým způsobem by se to dalo vyřešit..Napadá vás něco?
Dik
Takže když vime že ten bordel dělá ten disk ... nevím jakým způsobem by se to dalo vyřešit..Napadá vás něco?
Dik
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: