Plnění inkoustových tiskáren

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
pedros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Plnění inkoustových tiskáren

Příspěvek od pedros »

PoraĎte která inkoustová tiskárna je za přijatelnou cenu a dá se bezproblémů naplnit, jde mi hlavně tisk textu takže na rozlišení moc nezáleží. Dík
P4 2,4GHz,DDR 512MB PC2700 OCZ, ASUS P4PE,160GB Seagate,80GB Seagate, Radeon Saphire 9600Pro, DVD-+RW TEAC, DVD Toshiba, case NeonLIght, Wireless Intellimouse Explorer 2.0
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

novy HPcka sou OK... plni se v poho dirkama nahore pod nalepkou :) (cartrdge 27/28/56 a tak :) )
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

HP jdou plnit dobře, ale pokud vim tak ty nový kazety 27/28/56/57 mají expirační dobu - je na nich datum po kterým už nebudou fungovat, je to asi 2 roky po jejich vyrobení, ale pořád lepší než epson. Tyj sou totiž čipovaný a nejdou naplnit ani jednou, pokud nepřeprogramuješ ten čip.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Jája píše:HP jdou plnit dobře, ale pokud vim tak ty nový kazety 27/28/56/57 mají expirační dobu - je na nich datum po kterým už nebudou fungovat, je to asi 2 roky po jejich vyrobení, ale pořád lepší než epson. Tyj sou totiž čipovaný a nejdou naplnit ani jednou, pokud nepřeprogramuješ ten čip.
na epsony se prodavaj resetery kolem 800 za kus :)

HP se taky resetujou, pac jinak ukazuji ze sou prazdne, i kdyz jsou jeste plne :wink:

epsony se plni jeste lip, ale ty pevny tisk hlavy sux...
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Ja mam Canon i450.Naprosta spokojenost,jednoduche plneni a levne naplne.Zadny reset a pod.
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

smates píše:Ja mam Canon i450.Naprosta spokojenost,jednoduche plneni a levne naplne.Zadny reset a pod.
tam sou BCI-24 zejo :) jj, ty jdou dobre, akorat u barevne je dobry odrezat pri plneni vrsky, aby se ti nepomichyly barvy kdyz prelejes ;)
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

Jo BCI-24,ale nic se nemusi odrezavat.Kape se to spodem kapatkem nebo strikackou.Naprosta pohodicka :-D
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMa​ster Storm Enforce​r Editio​n
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

smates píše:Jo BCI-24,ale nic se nemusi odrezavat.Kape se to spodem kapatkem nebo strikackou.Naprosta pohodicka :-D
no jo... ale kdyz to prokapes (das tam toho moc) a vytece to tema dirkama dole, tak se ti to tam v tom vsku pomicha a to neni dobre :wink:
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

ICE píše:
smates píše:Jo BCI-24,ale nic se nemusi odrezavat.Kape se to spodem kapatkem nebo strikackou.Naprosta pohodicka :-D
no jo... ale kdyz to prokapes (das tam toho moc) a vytece to tema dirkama dole, tak se ti to tam v tom vsku pomicha a to neni dobre :wink:
Neprotece,dava se tam presne stanovene mnozstvi :-D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

smates píše:
ICE píše: no jo... ale kdyz to prokapes (das tam toho moc) a vytece to tema dirkama dole, tak se ti to tam v tom vsku pomicha a to neni dobre :wink:
Neprotece,dava se tam presne stanovene mnozstvi :-D
njn, ovsem houbicky vevnitr casem ztraci savost a nekdy treba v jedna troska zustane :wink:
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

ICE píše:
smates píše:Neprotece,dava se tam presne stanovene mnozstvi :-D
njn, ovsem houbicky vevnitr casem ztraci savost a nekdy treba v jedna troska zustane :wink:
I s tim je pocitano,neplnim to na plnou kapacitu.Plnim to jen nekolikrat a pak to zahodim.Nova me stoji 160Kc.Cerna 100Kc. :-D
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

Dobře plnit jdou canony. Podobné zásobníky měl i xerox M750 (nevím jak ty novější). Jsou to typy tiskáren, kde je zvlášť tisková hlava (nebo hlavy) a jednotlivé zásobníky. Zásobník se otočí dnem vzhůru a tou dírou zkrze houbičku se injekční stříkačkou naplní.
Ale pozor vono to plnění má i nevýhody. Ty refill inkousty nejsou tak kvalitní, jsou hrubší nebo co (aspoň já měl takovou zkušenost), takže se zhorší kvalita tisku, občas se stane, že inkoust vyteče nebo naopak zaschne (mě většinou zaschnul v té hlavě, tisklo to pruhovaně, ale stačilo hlavu vymáchat v teplé vodě). Takže po vyplácání jedné sady refillů (2xC,2xM,2xY,2xk stříkačky...tedy celkem 8 stříkaček), což dalo za 4 kompletní sady originál náplní, byla hlava natolik odrovnáná, že byla na vyhození. Což při ceně nové hlavy znamenalo raději koupi nové tiskárny.
Na druhou stranu jsem na ni díky těm refilům ušetřil :-)

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Karlos.s píše:Dobře plnit jdou canony. Podobné zásobníky měl i xerox M750 (nevím jak ty novější). Jsou to typy tiskáren, kde je zvlášť tisková hlava (nebo hlavy) a jednotlivé zásobníky. Zásobník se otočí dnem vzhůru a tou dírou zkrze houbičku se injekční stříkačkou naplní.
Ale pozor vono to plnění má i nevýhody. Ty refill inkousty nejsou tak kvalitní, jsou hrubší nebo co (aspoň já měl takovou zkušenost), takže se zhorší kvalita tisku, občas se stane, že inkoust vyteče nebo naopak zaschne (mě většinou zaschnul v té hlavě, tisklo to pruhovaně, ale stačilo hlavu vymáchat v teplé vodě). Takže po vyplácání jedné sady refillů (2xC,2xM,2xY,2xk stříkačky...tedy celkem 8 stříkaček), což dalo za 4 kompletní sady originál náplní, byla hlava natolik odrovnáná, že byla na vyhození. Což při ceně nové hlavy znamenalo raději koupi nové tiskárny.
no.,. zalezi jaky ingousty kupujes... ale mas recht... neoriginaly nejsou ono...

radej mam cartridge s tiskovyma hlavama na sobe... podrbe se ti cartridge? koupis novou a mas novy hlavy... lip se to cisti atd... 8-)

HP rulzz...
smates
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smates »

ICE píše:
Karlos.s píše:Dobře plnit jdou canony. Podobné zásobníky měl i xerox M750 (nevím jak ty novější). Jsou to typy tiskáren, kde je zvlášť tisková hlava (nebo hlavy) a jednotlivé zásobníky. Zásobník se otočí dnem vzhůru a tou dírou zkrze houbičku se injekční stříkačkou naplní.
no.,. zalezi jaky ingousty kupujes... ale mas recht... neoriginaly nejsou ono...

radej mam cartridge s tiskovyma hlavama na sobe... podrbe se ti cartridge? koupis novou a mas novy hlavy... lip se to cisti atd... 8-)

HP rulzz...
Ale ta cena kdyz je to i s hlavou.Kvuli tomu jsem se zbavil Lexmarka.
Canon rulezzz :-D
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Canon rulezz, přesně tak, kvalita tisku + lehké plnění (nálepka, ďura) a ještě něco : Koupil jsem si injekce crocodile, pokud je nějak toner zaschlý nebo tak, stačí použít technickou slivovici, napustit ji tam, pak tam napustit barvu, a dát to do té slivovice namočit (Hlava musí být ponořená) a bude to zaručeně fungovat. (Obživil jsem tak 3 roky netisknoucí tiskárnu !!!!!) :-D
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Captain_Pepek píše:Canon rulezz, přesně tak, kvalita tisku + lehké plnění (nálepka, ďura) a ještě něco : Koupil jsem si injekce crocodile, pokud je nějak toner zaschlý nebo tak, stačí použít technickou slivovici, napustit ji tam, pak tam napustit barvu, a dát to do té slivovice namočit (Hlava musí být ponořená) a bude to zaručeně fungovat. (Obživil jsem tak 3 roky netisknoucí tiskárnu !!!!!) :-D
OVSEM!!! MAS pevne tiskove hlavy a pokud tam plnis neoriginalni ingousty (NIKDY NEJSOU STEJNY JAKO ORIGINAL!!!! At si rika kdo chce, co chce) tak ti proste driv odejdou... zvlast canony sou na ty ingousty pekne citlivy..
Petr Odvárka
Nováček
Nováček

Epson stylus C45

Příspěvek od Petr Odvárka »

ICE píše:
Jája píše:HP jdou plnit dobře, ale pokud vim tak ty nový kazety 27/28/56/57 mají expirační dobu - je na nich datum po kterým už nebudou fungovat, je to asi 2 roky po jejich vyrobení, ale pořád lepší než epson. Tyj sou totiž čipovaný a nejdou naplnit ani jednou, pokud nepřeprogramuješ ten čip.
na epsony se prodavaj resetery kolem 800 za kus :)

HP se taky resetujou, pac jinak ukazuji ze sou prazdne, i kdyz jsou jeste plne :wink:

epsony se plni jeste lip, ale ty pevny tisk hlavy sux...
Prosím o radu, jak přemluvit tiskárnu Epson stylus C45 , aby vzala naplněnou cartridge. Jsem úplný primitiv, co se týká počítačů, tak nějak pokud možno jednoduše. Umí to někdo??? Co s tím čipem?? Nešťastná Majlen.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“